Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Nucci - 11.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. studenog 2022. god. u 18:00

 

U petak je na koncertu popularnog Nuccia u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog repera. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Podrumi Dioklecijanove palače - Keep Walking party - 11.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. studenog 2022. god. u 19:35

palaca1111221

 

Veličanstveni Dioklecijanovi podrumi bili su mjesto na kojem su svi htjeli biti, a povod tome bio je Keep Walking party koji je okupio sve one željne provoda. Razlozi zbog kojih je ovaj event zaslužio epitet eventa godine opravdali su lokacija obavijena tisućljetnom poviješću i zaštićena UNESCO-om, a koja isto tako krije sve tajne čuvenog rimskog cara Dioklecijana, ali i vrhunski glazbeni program, odlično raspoloženje uzvanika, ukusni zalogaji i kokteli čiji je glavni sastojak bio whisky, kombiniran na tri različita načina. Svaki detalj bio je doveden do savršenstva, a jedinstveno iskustvo u Dioklecijanovim podrumima i party u čast najpoznatijeg šetača nisu propustili ni Aljoša i Anamarija Asanović, Ana Radišić, Ana i Joško Čagalj, Fani Čapalija, Petra Kraljev, Sonja Dvornik, Mario Mandarić te brojni drugi.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Sergej Ćetković - 28.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. studenog 2022. god. u 13:06

revelin2810221

 
Kako je već poznato, ljetna sezona u Culture Clubu Revelin rezervirana je za klupske večeri i najbolju plesnu clubbing glazbu a (takozvana) zimska sezona planirana je kao miks koncerata najboljih domaćih i regionalnih glazbenika uz zanimljive klupske i razne tematske programe. Ovog petka, službeno je otvorena sezona koncerata u Revelinu! I uistinu je otvorna u velikom stilu - koncertom Sergeja Ćetkovića!


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Teodora - 28.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. studenog 2022. god. u 10:39

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Teodora je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Nataša Beklavac - 21.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. studenog 2022. god. u 10:14

 

Nataša Beklavac nastupila je u petak u Vanilli u Splitu i još jednom svojim nastupom dokazala kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročila na binu nastala je euforia i cijela Vanilla u jednom glasu pjevala je sa Natašom, koja je puna energije zapalila sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 162

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.