Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Plaža Zrće - Fresh Island Festival - 12.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. srpnja 2017. god. u 20:14

fresh1207171

 

Sean Paul, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice stigao je na otok Pag. Njegov nastup, kao i onaj dua Rae Sremmurd, s Big Beach pozornice premješteni su u klubove Papaya i Aquarius. Sigurnost posjetitelja glavni je prioritet organizatora koji su zbog najave vrlo jakog vjetra događaj preslili na sigurnije lokacije. Sean Paul nastupit će u klubu Papapya u 01 sat dok će Rae Sremmurd nastupiti također u 01 sat u klubu Aquarius. Oba kluba svoja vrata otvaraju u 23 sata pa se svima preporučuje raniji dolazak.


Opširnije...
 
Plaža Zrće - Fresh Island Festival - 11.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. srpnja 2017. god. u 19:16

fresh1107171

 

Hrvatska je ponovno središte RNB svijeta. Na otok Pag stigle su tisuće stiliziranih, mladih ljubitelja jednog od trenutno najpopularnijih svjetskih glazbenih pravaca. Već od jutarnjih sati u Novalji se osjetila pozitivna energija i iščekivanje jednog od najpopularnijih europskih glazbenih festivala.


Opširnije...
 
Beach Bar Cuba Libre - Captain Morgan's Party - 07.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. srpnja 2017. god. u 17:40

 

U petak se je u Beach Baru Cuba Libre na plaži Kijac na otoku Krku održao Captain Morgan's Party. Nastupili su izvrsni DJ Daddy i violinistica Avi, uz potporu MC Frankye Zee. Violina utopljena u savršeni ambijent house ritma odvela je sve posjetitelje u sasvim novi klupski svijet. Luda zabava trajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Disco Club OZ Rab - R’n’B Exclusive - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. srpnja 2017. god. u 19:02

 

I ove godine popularni party program R'n'B Exclusive u sklopu turneje 'Summer Tour 2017.' stigao je na otok Rab. R'n'B Exclusive Party Crew napravio je još jedan party za pamćenje u Disco Clubu OZ na Rabu. Atraktivni modeli R'n'B Honeys, plesačice i DJ Sheko bili su udarna kombinacija koja je rasplesala sve na plesnom podiju Cluba OZ.


Opširnije...
 
Santos Beach Club - Grand Season Opening - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. lipnja 2017. god. u 15:39

santos1706171

 

Dosta se brujalo o Santosu, neki su čak odbrojavali dane do samoga otvorenja koje se održalo ove subote. Za glazbu zaduženi su bili live music sensation Kristie Cle i DJ Clay Clemens koji su zapalili već ionako vruću atmosferu u Santosu. Uz turiste koji su pohrlili u Santos bilo je i domaćih gostiju koji su pokazali svoje umijeće plesa ali i odijevanja, pogotovo djevojke koje su obukle svoje najkraće haljinice i štiklice. Sve to je bio jedan opaki početak ljetne sezone u Santosu. Ovoga ljeta možemo očekivati puno odlične zabave, gostovanja vrhunskih svijetskih i domaćih DJ-a, koncerata, r'n'b partyja, after-beach partyja i puno iznenađenja za sve.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 145

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.