Cocomo Club - After Party Miss Supranational - 10.06. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2016. god. u 20:36

 

Hrvatska je dobila svoju prvu Miss Supranational, nasljednički izbor bivšeg Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, a kruna najljepše pripala je 22-godišnjoj zagreščaniki Petri Bojić. Izbor se održao u hotelu Luna Island na otoku Pagu, voditeljice su bile Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny, nastupili su Jasmin Stavros i sastav Barabe. Vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić napravile su sjajan posao oko organizacije i nadaju se kako će prva Miss Supranational Hrvatske već prvu godinu biti u TOP 20 ljepotica iz cijelog svijeta.

 

Miss Supranational Hrvatske 2016. je zagrepčanka Petra Bojić (22), koja će boje Hrvatske predstaviti 2. prosinca na svjetskom izboru ljepote u Poljskoj. Druga pratilja Miss Supranational je Diana Bilušić iz Županje, a prva pratilja je Elena Dizdar iz Zagreba. Dok je lentu Miss fotogeničnosti osvojila Edita Marenić iz Zaboka.

Izbor je prošao sjajno, a pobjednica i direkcija izbora slavile su u novaljskom klubu Cocomo na službenim After Partyu.

"Klub Cocomo ima prekrasan interijer, a i zabavan program, ovdje nam je uvijek drago doći i nedamo se doma..." - izjavila je Tamara Roglić, jedna od vlasnica licence Miss Supranational.

"Presretna sam pobjedom. Došla sam proslaviti u meni najljepši novaljski klub Cocomo, pa se dalje pripremati za svjetski izbor ljepote 2. prosinca u Poljskoj." - izjavila je nova Missica Petra Bojić.

I na izboru u hotelu Luna Island i na "Afteru" u klubu Cocomo bio je i sveprisutan gradonačelnik Novalje, Ante Dabo.

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.