Papaya Club Zrće - Fresh Island festival - 12.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. srpnja 2016. god. u 17:51

 

#HEXAPPEAL Fresh Island festival otvoren je spektakularnim nastupima Wiza Khalife i Ty Dolla $igna. Tisuće mladih posljednjih je dana pristiglo na otok Pag kako bi se zabavili na petom jubilarnom #HEXAPPEAL Fresh Island Festivalu. Festival je počeo poslijepodnevnim after beach partijima na kojima su tisuće mladih pokazali zavidno plesno i pjevačko umijeće. Pozitivna energija zavladala je plažom Zrće.

 

Klubovi Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya večer su dočekali ispunjeni do posljednjeg mjesta. Dugo se očekivao nastup jedne od najvećih zvijezda današnjice, Wiza Khalife. Uz r'n'b hitove prepuna Papaya uz glasne je ovacije dočekala izvrsno raspoloženog glazbenika koje je izveo neke od svojih najvećih hitova. Rasplesani Wiz je publiku, koja je u glas s njim pjevala, nagrađivao vodenim osvježenjima koje su mladi prihvatili s velikim oduševljenjem.

U klubu Kalypso festival je otvorio Ty Dolla $ign koji je publiku pozdravio na hrvatskom jeziku te s njom podijelio oduševljenje dolaskom u Hrvatsku. Ty Dolla $ign dobro je rasplesao publiku koja ga je također ispratila ovacijama. Prvog dana festivala nastupili su i Big Narstie, Chip te Logan Sama.

Danas, drugog dana #HEXAPPEAL Fresh Island festivala u klubu Noa nastupa jedan od vodeći DJ-a i producenata današnjice, Skrillex, a tu su i nastupi Kehlani, DJ Premiera te Statik Selektaha. Večernje provode najavit će užareni popodnevni partiji na kojima se očekuje pravo modno natjecanje dobro usklađenih ljepotica i vrhunski stiliziranih ljepotana.

Najveća zvijezda festivala, Chris Brown, danas dolazi u Hrvatsku. Dosad neviđena produkcija instalirana je na samoj plaži Zrće i spremna je za više od 12.000 ljudi koji se očekuju na sutrašnjem nastupu američke zvijezde na samoj plaži. Chris će nastupiti na pozornici veličine 15x12 metara. Čak 116 rasvjetnih tijela uz razglas po najvišim svjetskim standardima garantiraju nezaboravan provod.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown) dok se ulaznice za večerašnji nastup Skrillexa naplaćuju, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj cijeni od 120 kuna.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Delbello Ocepek

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.