Zrće Pag - Circus Maximus Festival - 08./13.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. kolovoza 2021. god. u 17:37

circus0908211

 

Spoj vrhunske glazbe, scenografije i plesa obilježio je protekle dane na popularnoj hrvatskoj party plaži Zrće. Svjetska DJ zvijezda Regard svojim je glazbenim hitovima Ride It, Secrets i drugima oduševio brojne posjetitelje Circus Maximus Festivala te poštujući sve epidemiološke mjere pripremio nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom, energijom i emocijama.

 

Uz kosovskog DJ velikana Regarda prva tri festivalska dana u klubu Noa okupila su umjetnike iz cijelog svijeta kao što su Da Tweekaz, Maxtreme, Toby DEE, Mike & Me, Andy Boy, Aldo Morro, Chris Willsman, Scheffwell, LASNIS, Chris Levels, Brennan Heart, Justin Pollnik, NOISETIME te tako u srce Dalmacije donijeli dugo iščekivanu ljepotu glazbenih druženja i jedinstveni doživljaj koji se zauvijek pamti.

 

Vrhunska zabava na Circus Maximus festivalu nastavlja se večeras, 11. i sutra, 12. kolovoza u klubu Noa na Zrću koji je zbog svog vrhunskog glazbenog programa, maštovitog uređenja i spektakularne produkcije proglašen jednim od 100 najboljih klubova svijeta. Posjetitelje očekuju glazbena uzbuđenja uz impresivan line up na čiji popis predvode kazahstanski producent i DJ Imanbek te DJ dvojac Harris & Ford, a tu su i Toby Dean, LASNIS, Mike & Me, Andy Boy, Dropixx, Lunax, Vescu, Nick Leys, Jey Aux Platines, Marc Pain.

 

Imanbek je kazahstanski producent i remikser house glazbe. Međunarodno poznat postao je remiksom Roses. Radio je kao željezničar kad je pjesmu čuo na radiju. Preslušao je pjesmu i čuo da bi to moglo biti nešto drugo. Napravio je remiks, dramatično povećao tempo, dodao propulzivnu bas liniju i pojačao vokale do neprepoznatljivosti, a zatim je gledao kako njegova verzija postaje viralna. Ubrzo je postao TikTok hit, a ostalo je povijest. DJ dvojac Harris&Ford može se pak pohvaliti s više od 250 milijuna streamova, desetcima hitova na svjetskim ljestvicama i bezbroj svirki po cijeloj Europi što ih svrstava među međunarodno najuspješnije austrijske DJ -e i producente.

 

Circus Maximus festival održava se poštujući sve epidemiološke mjere stoga posjetitelji u njemu mogu uživati ukoliko posjeduju EU Digital Covid certifikat. Oni koji ne posjeduju navedeno moći će se testirati i na ulazu na Festival.

 

Ulaznice za cijeli Festival, koji je ujedno i prvi budući DAO festival u svijetu, te domaći projekt Noa Grupe, plaćale su se i kriptovalutama.  Preostale dnevne ulaznice mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr ili na Noinom webu: https://www.noa-zrce.com/en/events/circus-maximus

 

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.