Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - 40. Balinjerada - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. veljače 2023. god. u 19:50

balinjerada120223

 

U nedjelju u centru Opatije održala se je popularna Balinjerada, jubilarno četrdeseto izdanje ove popularne karnevalske manifestacije, koje je okupilo mnogobrojno mnoštvo. Veseli sudionici uz pomoć raznih izvedbi kola na balinjerama, spustili su se niz Opatijske ulice. Dijelić atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Molo Opatija - Great Gatsby party - 23.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2022. god. u 17:59

molo2212221

 

U elegantnom ambijentu Molo Longa u srcu bajkovite adventske Opatije doktorica dentalne medicine Vivian Jurković i njezin suprug dr.med.dent Damir Jurković upriličili su spektakularnu večer. Na njihov Božićni, ali tematski Great Gatsby party stigla su i brojna poznata lica: ambasadorice branda Dr. Vivian estetics Daniela Gračan, Ivana Delač, Ema Gračan, Hana Hadžiavdagić Tabaković, te Alka Vuica, Phillip Kleva, Nenad Gračan, estetski kirurg Mario Zambelli sa suprugom Sanjom, Maja Uremović, Marija Mažar, Adriana Karuza, Davor Perman, Iva Berišić i brojni drugi.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Sabaton - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. kolovoza 2022. god. u 12:01

ljetna1908221

 

Vojska vjernih obožavatelja, pet tisuća fanova svih generacija iz raznih krajeva Hrvatske, Slovenije, Austrije i ostalih susjednih država slilo se na Ljetnu pozornicu željno vrhunskog metal spektakla - a to su i dobili! Sabaton je opatijskim koncertom, u organizaciji Festivala Opatija, pokazao još jednom zašto spada u najbolje suvremene metal bendove. Odlično raspoloženi Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson odmah su izletili silovito i žestoko, a fanovi su ih oduševljeno dočekali!


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Severina - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. kolovoza 2022. god. u 14:33

severina1108221

 

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna pratitelja, večeras je oduševio nekoliko dana unaprijed rasprodanu Veliku ljetnu pozornicu Opatije. Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme koje su obilježile Severininu karijeru; od samih početaka pa sve do danas. Ovom retrospektivom hitova, 5000 posjetitelja bilo je 'vraćeno' u neka star(ij)a vremena, prilikom čega su uživali i u omiljenim im pjesmama poput 'Broš' i 'Parfem', a koje nemaju prilike često čuti na Severininim koncertima.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Klapa Rišpet - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. srpnja 2022. god. u 11:35

opatija2907221

 

Zbog svoje originalnosti i energije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njihovi koncerti se ne zaboravljaju tako lako, a upravo su takav jedan priuštili i opatijskoj publici. Riječ je o klapi Rišpet, kojima je uvijek izuzetna čast i privilegija nastupiti pod opatijskim nebom onako kako oni to najbolje znaju, s puno srca, duše i iskrenih emocija kojima su na veliko oduševljenje opatijske publike, po prvi puta uveličali i Ljetnu pozornicu u Opatiji.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 110

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.