Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sveta Nedelja - Domenica Fest: Jole i Ljubavnici - 16.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. rujna 2022. god. u 11:18

jole1609221

 

Jole i Ljubavnici sinoć su otvorili Domenica Fest u Svetoj Nedelji i napravili lom na pozornici ispred koje je bila gomila ljudi. Nezaboravna zabava produžila se do sitnih sati, a posjetitelji su bili presretni što se ovakav vid zabave mogao doživjeti i u ovom gradu nedaleko Zagreba. Jole i Ljubavnici bili su samo uvertira jer ovogodišnji Domenica Fest uveličavaju i Željko Bebek, Mladen Grdović, Jasmin Stavros te Zlatko Pejaković.


Opširnije...
 
Samobor - Ljeto u Samoboru: Luka Nižetić - 06.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. srpnja 2022. god. u 08:58

samobor0607221

 

Samobor ovih dana nudi pravi ljetni užitak i odličan provod za cijelu obitelj. U prekrasnom parku kod Samoborskog muzeja održava se program 'Ljeto u Samoboru' koji nudi edukativne radionice za djecu, predstave i koncerte u večernjim satima.


Opširnije...
 
Osijek - Dodjela nagrade Porin - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. ožujka 2022. god. u 09:50

porin2403221

 

Upravo je završila dugo iščekivana dodjela Porina! Ove godine baš kao nekad prije - velika dvorana, crveni tepih, najveća imena hrvatske glazbene scene, kolege iz medija i publika - svi zajedno u osječkoj dvorani Gradski vrt. Porin nije bio u Osijeku od 2006. godine, tako da je posebno zadovoljstvo bilo dodijeliti statue 29. po redu Porina u srcu Osječko-baranjske županije.


Opširnije...
 
Varaždin - Špancirfest 2021. - 21.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. kolovoza 2021. god. u 20:01

spancir2108211

 

Subotnji program Špancirfesta nije zakazao! Varaždin je bio ugodno popunjen i atmsofera i energija ničim nisu odskakale od onog Špancirfesta kojeg svi poznajemo i volimo. Brojni dnevni sadržaji na svakom koraku ispunili su ulice Varaždina zvukovima, ritmovima, smijehom i pozitivnom energijom, a sve se to prenijelo i na večernje koncerte i noćne partye. Na vili Bedeković je sjajna četvorka iz 40 Fingers odsvirala pamtljiv koncert i provela publiku kroz zabavne gitarističke aranžmane brojnih pop, rock, filmskih i klasičnih hitova dok je na PAN pozornici Stari grad publika od prvih taktova pa do velikog koncertnog finala pjevala s Parnim valjkom.


Opširnije...
 
Varaždin - Špancirfest 2021. - 20.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. kolovoza 2021. god. u 19:49

spancir2008211

 

Prvi festivalski dan pokazao je koliko je Špancirfest nedostajao Varaždinu, posjetiteljima, ali i iizvođačima. Uz minimalna ograničenja, ali maksimalnu osobnu odgovornost, ulice Varaždina su već u petak poslije podne preplavili performeri, glazbenici i veseli žamor posjetitelja. Bubnjarki show Brincadeire iz Barcelone uskovitalo je strasti, a uzbuđenja na ulicama su se potom samo nizala i vrhunac dosegla na prvim koncertima Špancirfesta.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 32

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.