Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Varaždin - Severina - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. veljače 2023. god. u 17:27

severina1002231

 

Do zadnjeg mjesta ispunjena Arena Varaždin dočekala je Severinu nakon točno 10 godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog varaždinskog koncerta, u sklopu tadašnje velike regionalne turneje 'Dobrodošao u klub'. ''Ovo će biti dobra noć, predosjećam'', stihovi su s kojima je Severina izašla pred prepunu Arenu, zajedno s proširenim glazbenim orkestrom. Naime, posebno za ovu prigodu, Severina je svoj band proširila s gostujućim gudačima i trubačima, koji su publiku proveli kroz repertoar sastavljen od najvećih Severininih hitova, od kojih su neki sada i po prvi puta uživo izvedeni u Varaždinu.


Opširnije...
 
Arena Varaždin - Željko Bebek - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. prosinca 2022. god. u 19:02

arena2912221

 

Iako je u svojoj dugogodišnjoj, kako solističkoj, tako i karijeri frontmena nekadašnjeg Bijelog dugmeta, punio najglasovitije koncertne prostore cijele regije, Željko Bebek upravo je ''osvojio'' i Arenu Varaždin. Tako se ostvarila i njegova dugogodišnja želja, ali i želja publike, u kojoj se, osim Varaždinaca, našao i veliki broj gostiju i iz svih okolnih mjesta. Svi oni ovaj su prednovogodišnji koncert vidjeli kao sjajnu priliku za ispratiti godinu na izmaku i to uz jednog od najznačajnijih pop-rock pjevača ovih prostora.


Opširnije...
 
Sveta Nedelja - Domenica Fest: Jole i Ljubavnici - 16.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. rujna 2022. god. u 11:18

jole1609221

 

Jole i Ljubavnici sinoć su otvorili Domenica Fest u Svetoj Nedelji i napravili lom na pozornici ispred koje je bila gomila ljudi. Nezaboravna zabava produžila se do sitnih sati, a posjetitelji su bili presretni što se ovakav vid zabave mogao doživjeti i u ovom gradu nedaleko Zagreba. Jole i Ljubavnici bili su samo uvertira jer ovogodišnji Domenica Fest uveličavaju i Željko Bebek, Mladen Grdović, Jasmin Stavros te Zlatko Pejaković.


Opširnije...
 
Samobor - Ljeto u Samoboru: Luka Nižetić - 06.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. srpnja 2022. god. u 08:58

samobor0607221

 

Samobor ovih dana nudi pravi ljetni užitak i odličan provod za cijelu obitelj. U prekrasnom parku kod Samoborskog muzeja održava se program 'Ljeto u Samoboru' koji nudi edukativne radionice za djecu, predstave i koncerte u večernjim satima.


Opširnije...
 
Osijek - Dodjela nagrade Porin - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. ožujka 2022. god. u 09:50

porin2403221

 

Upravo je završila dugo iščekivana dodjela Porina! Ove godine baš kao nekad prije - velika dvorana, crveni tepih, najveća imena hrvatske glazbene scene, kolege iz medija i publika - svi zajedno u osječkoj dvorani Gradski vrt. Porin nije bio u Osijeku od 2006. godine, tako da je posebno zadovoljstvo bilo dodijeliti statue 29. po redu Porina u srcu Osječko-baranjske županije.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 32

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.