Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. studenog 2021. god. u 12:06

 

U nedjelju u Caffe baru & Night baru 'Lilac' održao se je veliki Halloween party. Vesela ekipa preplavila je doslovno cijeli Lilac i uz atmosferu na samom vrhuncu, plesala, pjevala i uživala u dobrim Halloween vibracijama čitavu večer.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - After Work Party - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. listopada 2021. god. u 08:20

kancelarija2910211

 

Osvježenje i opuštanje nakon napornog radnog dana potreba je i motivacija koja svakodnevici daje novu energiju. U petak se je u Rijeci održao prvi u nizu After Work Party u KANCELARIJA BAR-u. Prvi u nizu party bio je u znaku vrućih i plesnih ritmova uz live nastup fantastičnog benda Duo Brutalero. U druženju nakon poslovnih obaveza mnogobrojni gosti uživali su čitave večeri. KANCELARIJA BAR predstavlja idealno mjesto za druženje s kolegama i prijateljima, uz bogatu ponudu pića, prekrasno uređenje i pomno biranu glazbu, pruža zasluženi predah od užurbanog života. KANCELARIJA BAR nalazi se u samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Vidimo se uskoro na idućem After Work Partyju u KANCELARIJA BAR-u. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Caffe Bar & Night Bar Lilac - 4. godišnjica - 08./09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2021. god. u 20:38

 

U petak i subotu u Caffe Baru & Night Baru Lilac održala se je velika proslava povodom četvrte godišnjice bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru & Night Baru Lilac želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.


Opširnije...
 
Caffe Bar Kosi Toranj Rijeka - Joe2Shine - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2021. god. u 12:02

kosi0910211

 

U subotu povodom otvorenja zimske sezone Caffe Bara Kosi Toranj Rijeka, DJ pult preuzeo je jedan od najtraženijih DJ-eva na ovim prostorima, fantastični Joe2Shine. U prekrasnom ambijentu bara atmosfera je bila odlična, a Joe2Shine vrućim vibracijama rasplesao je sve. Što više reći osim - vrhunski party! Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Caffe Bar Kosi Toranj - Proslava prve godišnjice - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. rujna 2021. god. u 11:53

 

U petak se je u Rijeci održala svečana proslava prve godišnjice Caffe Bara Kosi Toranj. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na godišnjici koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili DJ Emilio Dalbello i Tonči Trinajstić na saksofonu, mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su cijelu večer. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru Kosi Toranj želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 526

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.