Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Fitness Studio S Trsat - Kizomba Club Croatia - 04.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. rujna 2022. god. u 22:24

ples0409221

 

Let's go hard! Tarraxo vikend nastavio se i u nedjelju - KIZOMBA CLUB CROATIA održali su radionicu Taraxxo Open Level uz Gerija & Magdi. Drugi stil, novi detalji, odličan kraj tjedna! A nakon radionice - SOCIAL PARTY u Fitness Studio S na Trsatu. Kako nam je bilo? Samo pogledajte slike!


Opširnije...
 
Trsatska Gradina Rijeka - Marko Škugor - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 19. kolovoza 2022. god. u 15:23

gradina1808221

 

Iako je do samog nastupa bilo neizvjesno hoće li Rijeka opravdati titulu „Grada koji teče“, Marko Škugor je jučer točno u 21:30 sati stao na pozornicu i zapjevao na Trsatskoj gradini. Višestruko nagrađivani vokal iza sebe ima bogato scensko iskustvo, a njegova karijera započela je u klapama, a nakon nastupa na Euroviziji, 2013. godine, kreće njegova samostalna karijera.


Opširnije...
 
Trsatska Gradina Rijeka - Klapa Šufit - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. srpnja 2022. god. u 11:01

trsat2907221

 

Jučer navečer, prije same nevere, u sklopu 17. izdanja manifestacije Ljeto na Gradini na Trsatskoj gradini nastupila je klapa Šufit. Točno pred 30 godina, gospodin Tomislav Veršić, profesor glazbene kulture IV. Gimnazije „Marko Maručić“, okupio je desetak mladih, talentiranih srednjoškolaca i tako stvorio ovu danas nadasve poznatu i uspješnu klapu. Klapa Šufit u ovom sastavu djeluje od 2003. godine, a izvan Hrvatske klapa je zabilježila brojne koncerte po Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i BiH, a redoviti je gost pjesničkih susreta ”Dobro jutro more” u Podstrani.


Opširnije...
 
Trsatska Gradina Rijeka - Stefanovski i Tadić - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. srpnja 2022. god. u 13:05

trsat2107221

 

Makedonski gitarski virtuoz Vlatko Stefanovski i njegov kolega Miroslav Tadić, jedan od najboljih svjetskih gitarista, jučer su u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini nastupili na prepunoj Trsatskoj gradini. Ma koliko god puta ih slušali, vidjeli, prisustvovali njihovom koncertu, svaki put je to doživljaj za sebe i osjećaj koji se pamti još danima. Koliko je navedeni koncert bio tražen govori i činjenica da je organizator nakon rasprodanih karata u prodaju pustio još stotinjak, a sve su planule u dva dana. Publika je na koncert Stefanovskog i Tadića, osim iz Rijeke i okolnih mjesta, doputovala iz Zagreba, Ljubljane, Zadra - još jedan dokaz o kvaliteti ovog dvojca, ali i dobrom odabiru programa ovogodišnjeg 17. izdanja Ljeta na Gradini.


Opširnije...
 
Trsatska Gradina - BSH Trsat Castle - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. srpnja 2022. god. u 08:19

trsat1507221

 

Povijesna tvrđava Trsat iznad Rijeke ugostila je glazbeni događaj BSH Trsat Castle. Ovaj ljetni party obilježile su DJ zvijezde regije Andrew Meller, Full Ferry, Pablo Panda i Yakka, koji su uz ritmove vrhunske elektroničke glazbe pod vedrim nebom do ranih jutarnjih sati rasplesali više od tisuću posjetitelja.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 48

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.