Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Ritz Club Zagreb - Subota - 11.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. ožujka 2023. god. u 10:32

 

Subota je u Ritz Clubu u Zagrebu donijela nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - Marko Tolja - 11.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. ožujka 2023. god. u 11:23

tolja1003231

 

Unaprijed rasprodan koncert Marka Tolje, bio je savršen razlog i svojevrsna nagrada za proslavu 15 godina karijere. Čarolija koncerta bila je podijeljena u tri čina, a Marko je svoju publiku najprije proveo kroz presjek svoje diskografije te otpjevao neke stare hitove poput „Stare dobre stvari", „Ljubav u boji", "Déjà Vu", "Sama si i ti" - pjesmu koja je zaslužna za osvajanje njegovog prvog Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Uslijedile su pjesme novijeg datuma poput "Za sreću drugo ime", "Zaplesale su sjene", "Ova ljubav", "Ljubavi promijenit ćemo ime".


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Petak - 10.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. ožujka 2023. god. u 10:25

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Boogaloo Club Zagreb - Arctic Monkeys tribute SD - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. ožujka 2023. god. u 09:38

boogalo0403231

 

Svi ljubitelji Arctic Monkeysa u subotu su u zagrebačkom klubu Boogaloo, došli na svoje izvrsnim nastupom tribute benda Stereo Deficit. Bend je odradio još jedan vrhunski koncert i još jednom dokazao da su miljenici zagrebačke publike. Stereo Deficit je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Prvo je nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi. Aleksi, Andreji i Nikoli pridružuje se ostatak benda i s vremenom postaju Arctic Monkeys tribute. Za odličnu atmosferu nakon nastupa pobrinuo se je DJ Jock.


Opširnije...
 
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 4 Tenora - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. veljače 2023. god. u 17:02

lisinski2602231

 

Koncert 4 Tenora, i to jubilarni peti, sinoć je u rasprodanom Lisinskom oduševio publiku željnu sjajne glazbe. Upravo su se u Lisinskom Tenori po prvi put predstavili u travnju 2016. godine i od tada ova pozornica ima posebno mjesto u njihovim srcima. Omiljeni Tenori svojom glazbom vješto premošćuju granice različitih glazbenih žanrova i povezuju generacije, a repertoar koji su izveli sinoć to je i dokazao.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 484

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.