Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Luda Kuća Zagreb - Show must go on - 10.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. travnja 2021. god. u 13:01

luka1004211

 

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović nakon više od godinu dana pauze pred ispunjenim je ludilištem Lude kuće održao mađioničarski show za cijelu obitelj naziva Magic show za cijelu obitelj. U godini svoje 20. obljetnice bogate karijere svim ljuditeljima magije priredio je nezaboravnu interaktivnu predstavu te svojoj publici pokazao neke od najvećih tajni magije. Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.


Opširnije...
 
Tvornica Kulture Zagreb - Sindikat Food Club - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 11:03

tvornica2710201

 

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Pablo's House w/ Eldon - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. rujna 2020. god. u 08:48

 

Gallery Club Zagreb okupio je u petak brojne goste koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u atraktivne kostime i vrućim ritmovima na Pablo's House partyju. Za najnovije hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuo se je Eldon.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Subota - 25.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. kolovoza 2020. god. u 16:28

 

Subota je u Ritz Clubu u Zagrebu donijela nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Havana party - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. srpnja 2020. god. u 07:36

 

Havana party u Ritz Clubu u Zagrebu u petak je donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 474

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.