Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Klub Kontesa Zagreb - Ivana Marić - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. studenog 2022. god. u 20:02

maric1211221

 

Glazbenica Ivana Marić, u subotu 12.11. proslavila je svoj četrdeseti rođendan na najljepši mogući način, koncertom za svoje najbliže suradnike i najbrže fanove u klubu Kontesa, Zagreb. Posebnu večer otvorila je pjesmom 'Kako je s njom', kojom se vrlo uspješno predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, nakon čega je uslijedio niz uspješnica kao što je 'Divota od života', 'Nađi vremena za ljubav', 'Tebe voljeti', 'Trn i cvijet', ali i neke posebne koje je napisala u svojim prvim glazbenim koracima. Kao posebni gosti na pozornici su joj se pridružili skladatelj, gitarist i producent Zoran Mišolongin koji je ujedno i autor njezinog posljednjeg singla 'Kako je s njom', prijatelj i suradnik Luka Banić, harfistica Doris Karamatić uz koju je otpjevala nekoliko sevdaha, Filip Gjud, kao i vrhunski glazbenici bras sekcije Vanja Ileković, Davor Dropuljić, Andrej Henigmann, Mario Hegedić, članovi Ivaninog stalnog pratećeg benda kojeg čine Dario Horvat, Boris Novak, Emil Bišćan, Krešo Stankić, Tomislav Kraljević i Vjekoslav Cepanec, te prateći vokali Matea Majerle i Danijela Večerinović.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Massimo - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. studenog 2022. god. u 16:53

arena0511221

 

Koncert života, kruna karijere, apsolutni trijumf glazbene raskoši jednog od najvećih. Na sve ove načine, ali i puno više može se opisati dugoočekivani koncert neponovljivog Massima koji je sinoć pred prepunim auditorijem održan u Areni Zagreb. Spektakularnu večer čast je imao otvoriti zbor Concordia Discors pod ravnanjem dirigenta Lobela Filipića koji je u prekrasnom aranžmanu Brune Urlića izveo Massimove pjesme "Bilo gdje" i "1000 ljudi". Osjećaj iščekivanja proširio se ispunjenom dvoranom, a uskoro ga je zamijenio usklik oduševljenja kada se na pozornicu popeo protagonist večeri - Massimo.


Opširnije...
 
Lauba Zagreb - Dia de los muertos - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 05. studenog 2022. god. u 18:58

lauba3110221

 

Dia de los muertos definitivno je najbolji hrvatski halloween doživljaj. Više od dvije tisuće rasplesanih gostiju uživalo je na tradicionalnom BSH eventu u zagrebačkoj Laubi. Nizozemska DJ zvijezda Joris Voorn, te domaće snage Aldo Moro i Pablo Panda, uz izvrsnu produkciju podigli su ljestvicu zabave u Hrvatskoj na viši nivo. Danima se pripremalo za ovaj događaj koji je postao svojevrsna galerija likova iz naše mašte. Na plesnom su se podiju tako mogli susresti superman, svećenik, liječnici, ali i replika Kim Kardashian s Met Gale.


Opširnije...
 
Jellyfish In Space Zagreb - Proslava 3. godišnjice - 14.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. listopada 2022. god. u 12:55

jellyfish1710221

 

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima. Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu. Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.


Opširnije...
 
Hala Zagreb - We Love Sound - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. listopada 2022. god. u 16:15

hala2309221

 
DJ zvijezde Loco Dice, Indira Paganotto, Archie Hamilton svojim su nastupima razvedrili početak jeseni u Zagrebu. Spoj vrhunske glazbe, zvuka, scenografije i višesatnog plesa u zagrebačku su HALU donijeli pravi svjetski spektakl koji je više od tisuću oduševljenih posjetitelja iz Hrvatske i regije ostao u najljepšem sjećanju.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 481

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.