Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Missice iz svih krajeva svijeta posjetile i Mrtvo more Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. prosinca 2021. god. u 14:36

miss0612211

 

Za šest dana se u Izraelu bira Miss Universe 2021. Naime 12. prosinca saznati ćemo koja je 70. po redu najljepša žena na svijetu a među predstavnicama iz cijelog svijeta je i Dubrovkinja Ora Ivanišević. Ova 185 centimetara visoka ljepotica izvrsno se snalazi na mnogobrojnim pripremama i snimanjima otkako je došla u Izrael. Prvih nekoliko dana djevojke su boravile u Izraelu a nakon obavezne karantene i negativnog covid testa na napokon su predahnule u šetnji gradom snimajući brojne intervjue za svjetske televizije.


Opširnije...
 
Čarobna bočica uz koju 'Frizzy Hair' postaje stvar prošlosti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. prosinca 2021. god. u 10:36

k180312

 

Gotovo da ne postoji žena koja ne mašta o svilenkastoj, mekanoj kosi koja se poput slapa vode delikatno prelijeva preko leđa i ramena. Međutim, kao kamen spoticanja najčešće se pojavljuje frizz, koji kosu čini neukrotivom i previše nestašnom. Što uopće uzrokuje frizzy efekt na kosi, odnosno stanje pretjerano suhe, često i naelektrizirane kose, čije vlasi strše u nepredvidivim smjerovima? Naime, kosa obično „podivlja“ u okolini gdje vlaga doseže visoki postotak, ali neposluhom može reagirati i na područjima sa suhom i hladnom klimom, a frizzy kosa često nastaje trenjem, primjerice trljanjem vlasi jedne o drugu ili u dodiru s kapom, kapuljačom ili jastučnicom. Naposljetku, frizzy kosa u najgorem slučaju nastaje kao rezultat oštećenja kose uslijed bojanja, izlaganja visokim temperaturama ili nepravilne njege. Ako kosu promatramo s molekularne razine, uočit ćemo kako su za oblik i jačinu kose odgovorne veze unutar keratinskih lanaca - vodikove veze, reverzibilne po prirodi, privlače molekule vode jedne drugoj. Tako će se u suhoj kosi aminokiseline u keratinskim lancima vezivati s vodikom, što će pomoći kosi da zadrži oblik. Međutim, ako se pojave molekule vode, ona će se prikopčati na vodikove veze ili aminokiseline, čime se prekidaju vodikove veze unutar keratina. Zbog toga će kosa promijeniti oblik.


Opširnije...
 
12. prosinca u Izraelu održati će se izbor za Miss Universe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. prosinca 2021. god. u 10:51

miss0212

 

Hrvatska predstavnica Ora Ivanišević, studentica managementa u turizmu pripreme za svjetski izbor započela je odmah nakon pobjede sredinom srpnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Nedugo nakon izbora operirala je oči u Klinici Svjetlost, a u posljednja tri mjeseca gotovo svakodnevno stižu novi zadaci od strane Miss Universe Organization bilo za ispunjavanje neophodnih dokumenata do snimanja raznih video segmenata potrebnih za produkciju ili za društvene mreže.


Opširnije...
 
Lennarta Spajić izabrana za novu Kraljicu Hrvatske 2021. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. prosinca 2021. god. u 13:57

miss3011211

 

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote - razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. Mlada, lijepa i pametna Lennarta Spajić, buduća politologinja iz Zagreba, oduševila je žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri. Leona Ostojić proglašena je Kraljicom fotogeničnosti.


Opširnije...
 
Eliksiri mladosti nalaze se unutar hrvatskog brenda kozmetike Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. prosinca 2021. god. u 13:56

demirage0212

 
Razne nepravilnosti na koži često ukazuju kako problem dolazi iznutra, a uz zdravu prehranu i hidrataciju čitavog organizma, od velike je važnosti u njegu kože uvrstiti proizvode koji će kožu učiniti zategnutom, svježom i sjajnom. Užurbana svakodnevica ostavlja trag na nama, posebice na našoj koži. Zbog toga je neophodno pronaći vremena za rituale i rutine koje će učiniti našu kožu što boljom.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 128

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.