Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Fashion&Friends reklamna kampanja nudi bijeg u nepoznato Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. ožujka 2023. god. u 10:39

escape2503

 

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine. U središtu kampanje pod nazivom Escapade su ključni komadi iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. vodećih svjetskih modnih brendova, koji se ističu poput fatamorgane među bogatim nijansama maslinaste, oker, zlatne i žute boje pustinje.


Opširnije...
 
Nova beauty kolekcija Martine Kallos oduševljava kvalitetom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. ožujka 2023. god. u 10:29

kallos2503231

 

Beauty industrija, svakako je jedna od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju vrtoglavo brzo, ali ono što uvijek presudi pri odabiru omiljenih beauty pomagala ili konkretnih makeup proizvoda, svakako je kvaliteta. Ponekad je bolje u kozmetičkoj torbici koju svakodnevno koristimo imati svega par favorita, jer - manje je više. Jednostavnost u svemu – misao je kojom olakšavamo razne kategorije i područja pa zašto ne bi i šminku sveli na ono najosnovnije ali uz bitnu komponentu - neizbježnu kvalitetu.


Opširnije...
 
Traži se nova Miss Universe Hrvatske! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. ožujka 2023. god. u 17:46

miss2303231

 

Biti Miss Universe Hrvatske već je godinama stvar prestiža jer pobjednice ovog izbora po mnogočemu zaslužuju biti predstavnice Hrvatske na svjetskom izboru za Miss Universe. Ljepotice iz svih krajeva svijeta, jedna ljepša od druge, sve redom obrazovane i pametne mlade žene koje u svojim državama imaju jak utjecaj na društvo radeći na brojnim važnim projektima sa mogućnostima pozitivnih promjena u prosincu ove godine u El Salvadoru natjecati će se za pobjedu i krunu vrijednu 5 i pol milijuna eura.


Opširnije...
 
Modnim revijama najavljena Noć zvijezda, mode i kulture Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. ožujka 2023. god. u 18:13

modna1303231

 

Ovog vikenda Zagrebački Velesajam bio je centar ljepote zbog održavanja Beauty & Hair Expo 2023. Tim povodom organizirane su modne revije u organizaciji Direkcije Kraljica Hrvatske i modne agencije Crostars. Na održanoj gala modnoj reviji djevojke su nosile svečane haljine i raskošne vjenčanice salona Nikolina - NIKOLINA WEDDING STORE, koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske. Također, vjenčanice salona Nikolina službene su vjenčanice manifestacije Kraljica Hrvatske.


Opširnije...
 
Napokon se vraća izbor za Miss Hrvatske! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. ožujka 2023. god. u 12:30

miss0103

 

Nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom izbor za Miss Hrvatske ponovno će se održati. Naše najstarije i najuglednije natjecanje ljepote u Hrvatskoj licencirano je od strane Miss World LTD te pobjednice svih zemalja svijeta stječu pravo sudjelovanja na izboru za Miss World odnosno Miss Svijeta na kojem se nerijetko za krunu natječe i preko sto zemalja svijeta.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 149

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.