Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Lei Lou by Alex Dojčinović pop up store u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. srpnja 2021. god. u 13:16

alex2607211

 

Opatija, perjanica domaćeg turizma i jedna od najljepših ljetnih pozornica na svijetu, postala je ovo ljeto i primamljiva modna kulisa i to s domaćim potpisom. Za to se pobrinula Aleksandra Dojčinović, naša najutjecajnija modna dizajnerica, koja je u sklopu tamošnjeg luksuznog hotela Ambasador otvorila Lei Lou pop up store, koji će ovo ljeto domaćim i stranim fashionisticama nuditi neke od najljepših komada ovog brenda.


Opširnije...
 
Design Pop Up Store na najljepšoj opatijskoj plaži Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. srpnja 2021. god. u 09:25

alduk2107211

 

Miris mora i zov nepreglednih plaža nisu zaustavili naše najvrijednije dizajnere da i u ovim toplim danima svojim vjernim kupcima, a i onima koji će to tek postati, ponude nešto novo i drugačije. Ulogu najljepše modne kulise ovoga puta preuzima prekrasan ambijent opatijskog LIDO BEACH resorta koji će postati DESIGN POP UP STORE, ovog petka pa sve do nedjelje.


Opširnije...
 
Royal Beauty Centar - Tretmani dostupni svima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. srpnja 2021. god. u 11:24

royal2007211

 

U središtu Zagreba u Bogovićevoj ulici, otvoren je Royal Beauty Centar - švicarska franšiza koju radi svojih karakteristika obožavaju klijenti diljem Europe. Jedna od svakodnevno rastućih industrija, svakako je ona vezana uz ljepotu i zdravlje. Na tržištu postoje uređaji koji zaista san pretvaraju u stvarnost i učinkovito djeluju na tijelo ili lice, a iste te uređaje i tretmane, oni koji su ih isprobali, rado preporučuju dalje. Često je razlog ne odlaska na neke od istih upravo cijena, ali u Zagrebu je nedavno otvoreno mjesto na kojem se njeguje slogan „Ljepota koju si možete priuštiti“.


Opširnije...
 
Opet bez Riječkih stepenica! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. srpnja 2021. god. u 10:28

stepenice1707

 

Jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj, Riječke stepenice, ponovno neće doživjeti svoje četrnaesto izdanje. Nakon što je prošle godine otkazana nakon čak trinaest uzastopnih godina održavanja zbog širenja pandemije koronavirusom ova atraktivna modna revija niti ove godine neće biti održana. Iako je prvotno najavljeno da će se modne revije održati krajem kolovoza ove godine direktorica manifestacije Ivana Delač pojasnila je zbog čega je ponovno došlo do prolongiranja datuma održavanja.


Opširnije...
 
Bez obzira na dob, koža može izgledati mladoliko i zdravo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 15. srpnja 2021. god. u 10:23

dinko1507211

 

Koža je najveći organ i važno je brinuti za nju. Danas, kada se trendovi na području svih industrija mijenjaju iz dana u dan pa tako i kada je riječ o njezi kože te ljepoti općenito, mogućnosti je bezbroj. Ne odgovara svaki tretman ili proizvod svima, ali tržište je veliko i doista svatko može, naravno uz pomoć i savjet stručnjaka, pronaći svoje favorite.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 122

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.