Ivona Barić spremna za finale Miss Hrvatske Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. rujna 2022. god. u 10:29

miss0909221

 

Lijepa Ivona Barić aktualna Miss Zadarske županije 2022. mjesec dana od proglašenja najljepše djevojke polako ali sigurno se priprema za jubilarno 30. finale Miss Hrvatske 2022. Ivona svaki dan redovito vježba sa privatnim trenerom, pazi na prehranu te poručuje "Spremna sam za finale Miss Hrvatske i veselim se da upoznam sve djevojke Lijepe naše".

 

Naša Miss redovito je u teretani, a sada zbog priprema za finalnu večer dodatno je upisala grupne treninge kako bi fizički bila spremna za sportske aktivnosti koje je očekuju na pripremama. Iako ima dobre gene Ivona jako pazi na prehranu. Podsjetimo Direkcija Miss Hrvatske na pripremama boduje djevojke u kategorijama Top model, Multimedija, Intervju, Talent te Sport & Fitness te svaka pobjednica u kategoriji ide direktno u Superfinale, dok ostale djevojke svoj ulazak moraju izboriti na finalnoj večeri.

 

Naša Miss Zadarske županije 2019. Iva Mijolović je bila pobjednica u kategoriji Sport te se plasirala direktno u Superfinale, a na kraju je osvojila titulu druge pratilje Miss Hrvatske 2019.

 

Na finalnoj večeri Miss Zadarske županije 2022. u zraku su se mogle osjetiti mirisne note novog parfema Trussardi Pure Jasmin koji predstavlja novu eru ženstvenosti koju čine samosvjesne žene koje u potpunosti shvaćaju kako biti feministkinja danas, znači slijediti pravila ponašanja i jezika koji se temelje na individualizmu, održivosti i inkluzivnosti.

 

Upravo naša Ivona se našla u tom parfemu i snimila modnu priču žene koja uz eleganciju i stav mora imati svoj ženstven i senzualan parfem koji će uvijek biti dio nje i njene osobnosti, a poznati modni fotograf Ivan Toman zaslužan je za modnu priču dok je modnu kolekciju upotpunila Cataleya by Martina Ješe.

 

U razgovoru sa Ivonom saznali smo da nema baš puno vremena za opuštanje jer zaista želi predstaviti sebe i županiju u što boljem izdanju te se nada da će opravdati povjerenje koje joj je ukazano, te ako bude sreće donijeti titulu najljepše doma :)

 

"Ne očekujem puno, ali se nadam da ću se dobro zabaviti,upoznati druge djevojke te da ćemo jedna drugoj biti velika podrška na izboru, a ako bude prilike sve ću ih pozvati u svoj grad i županiju ako nisu bile da dođu te da vide naše ljepote izjavila je lijepa Ivona".

 

Tekst: Press
Fotografije: Ivan Toman

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.