PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Pretpremijera filma 'The Menu' u Kaptol Boutique Cinema Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. studenog 2022. god. u 16:53

vino1511

 

Jučer je u svim CineStar kinima pretpremijerno prikazan The Menu, u distribuciji Blitza, a koji mnogi ljubitelji sedme umjetnosti već neko vrijeme iščekuju. U Kaptol Boutique Cinema i Gold Classu prikazan je u sklopu programa “Kino i Vino”; prije filma, posjeitelji su mogli kušati sjajan Kaiken Indomito Cabernet Franc, kao i nagrađivane organske džemove Dida Boža. Večer nisu htjeli propustiti ni Zoran Šprajc, Neno Belan, Dalibor Petko i mnogi drugi.


Opširnije...
 
Festival čokolade 2022. Opatija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. studenog 2022. god. u 14:10

cokolade121122

 

Najslađa opatijska manifestacija predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u centru Gervais gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.


Opširnije...
 
Harissa proslavila desetljeće ljubavi prema začinima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. studenog 2022. god. u 20:41

harissa1411221

 

Zbog njih su se vodili ratovi i ''padale glave'', cijena im je nerijetko premašivala onu zlata ili dijamanata. Stari su koliko i samo čovječanstvo, a brojnim su moreplovcima i istraživačima bili motivacija za duga i daleka putovanja i otkrića. Naravno, riječ je o začinima koji, ako se znate poigrati s njima, jednostavna jela pretvaraju u pravi gourmet doživljaj. Svjesni toga, ali da i u Hrvatskoj ne postoji specijalizirana trgovina začinima iz dalekih, egzotičnih zemalja, životni suputnici Ana-Marija Petrić i Matija Paskaš, otvorili su 2012. prvu trgovinu začinima Harissa, koja je, kako sami kažu, rezultat ljubavi prema vrhunskoj hrani, užitku kuhanja i okupljanjima oko stola.


Opširnije...
 
Marginalci pobrali ovacije publike uz veseli orkestar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. listopada 2022. god. u 13:11

marginalci2710221

 

Sinoć je u zagrebačkom CineStaru Arena centar održana svečana premijera dugoočekivane komedije 'Marginalci' za koju kažu da ćete se upiškiti od smijeha. Sinoćnju premijeru osim glumaca iz filma nisu propustili ni Fabijan Pavao Medvešak, Helena Minić Matanić, Mirna Medaković Stepinac, Mario Valentić, Asim Ugljen, Sementa Rajhard, Erna Radnički, Marko Cindrić, Tin Sedlar, Juraj Šebalj, Goran Vinčić i mnogi drugi, a dodatni ugođaj cijeloj atmosferi dao je veseli orkestar koji je uoči premijere uveseljavao sve posjetitelje zagrebačkog CineStara Arena centar.


Opširnije...
 
Restoran Zoi dobio je još jedno u nizu priznanje struke Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. listopada 2022. god. u 10:24

zoe1710221

 

Da je restoran ZOI pravo mjesto za uživanje u sofisticiranim jelima, vinu, druženju i romantici, prepoznala je i struka, dodijelivši mu još jedno priznanje: nagradu Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2022. Nagrada Turistički cvijet, koju Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje najboljem restoranu godine, samo je je još jedna u nizu priznanja koje je splitski restoran ZOI nedavno položio u svoju riznicu. Još jedan dokaz izvrsnosti, truda i kreativnosti novi je vjetar u leđa ovom renomiranom restoranu, smještenom na mjestu od iznimne povijesne i kulturne baštine.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.