Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 'Ova ljubav' Marka Tolje dobila je očaravajući video spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. studenog 2021. god. u 12:44

tolja2611211

 

Dirljiva balada "Ova ljubav" Marka Tolje s kojom su se mnogi poistovjetili već na prvo slušanje, sada je dobila i video spot koji jednostavno očarava. "Uvijek pišem o situacijama koje sam proživio ili koje je proživio netko meni blizak. Ovo je upravo takva priča. Poznanik, koji se netom oženio za ljubav svog života, bio je primoran otići u inozemstvo trbuhom za kruhom. Ostaviti obitelj na neki dulji period. Nevjerojatno me pogodila njegova priča i tako je nastala “Ova ljubav”. Još od samih početaka pisanja mi je bila nekako posebna, a i prve reakcije publike su nevjerojatno pozitivne. Možda zato što je svatko od nas imao takvu priču u svojoj blizini ili ju je i sam nažalost proživio. Ali to je i pjesma o nadi i pozitivi. Jer prava ljubav će pretrpjeti i najteže udarce i kako i stih kaže: 'Ova ljubav ima snage da i vrijeme porazi!'", ispričao je Marko.


Opširnije...
 
Nova pjesma Martine Vrbos - 'S tobom je sve' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. listopada 2021. god. u 08:39

vrbos1810

 

Iznimno talentirana, snažnog vokala i uvijek svoja, upravo to su opisi po kojima domaća javnost pamti Martinu Vrbos. Nakon 5 godina, ponovo se vratila s prekrasnom baladom „S tobom je sve", a  sama potpisuje i tekst i glazbu za istu. Osim što izgleda bolje nego ikad, uživa u majčinstvu i stvaranju glazbe koja joj je uvijek bila prva i jedina ljubav. Novom pjesmom ujedno i najavljuje svoj povratak na glazbenu scenu, a kako i sama kaže, prošlo je previše vremena otkako je s publikom dijelila upravo ono najljepše što može dati od sebe. Pjesma u kojoj se može pronaći svatko tko pored sebe ima osobu bez koje ne može zamisliti buđenje, oduševit će zaljubljenike u Martinin rad i djelo. Pomalo drugačija, odvažnija i ozbiljnija, ovom je pjesmom napravila i svojevrstan preokret.


Opširnije...
 
Maja Šuput snimila atraktivan video 'Ženo draga' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. rujna 2021. god. u 09:17

suput0809

 

Maja nam je i ovaj put pripremila iznenađenje. ŽENO DRAGA nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio. Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena. Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.


Opširnije...
 
Mladen Burnać ima novi spot 'Trčao sam kroz planine' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. rujna 2021. god. u 11:38

mladen0109

 

Zagrebački kantautor Mladen Burnać, objavio je danas novi video spot i singl 'Trčao sam kroz planine'. U pitanju je još jedna od pjesama sa hvaljenog novog albuma "Knjiga poezije". Spot je crno-bijeli, sniman je na lokacijama Gornjeg grada u Zagrebu, a u istom se pojavljuje i jedna od najljepših zagrebačkih djevojaka - model i stjuardesa Janet Majdandžić. Redatelj spota je Marko Dimić (koji je režirao i nedavni Mladenov dokumentarno-glazbeni film Knjiga poezije). Pjesma govori o vječitoj čovjekovoj želji za promjenom i odlasku na neko drugo mjesto sa voljenom osobom.


Opširnije...
 
Luka Vidović na majčin se rođendan prisjetio djetinjstva Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. rujna 2021. god. u 10:28

luka0109

 

Najpoznatiji hrvatski mađioničar, Luka Vidović, posljednjih dana ima razloga za slavlje. Naime, majka Luke Vidovića, Mirjana Majurec, inače poznata kazališna, televizijska i filmska glumica ovih je dana proslavila 69. rođendan. Bila je to prigoda za prisjećanje na djetinjstvo, obiteljska druženja, ali i početak mađioničarske karijere. Luka je podijelio i nekoliko slika s majkom iz djetinjstva koje pokazuju njihov odnos.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 59

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.