Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Spot magazina 'Buka' - 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. travnja 2021. god. u 11:31

buka1404211

 

Bosanskohercegovački magazin Buka na svom YouTube kanalu objavio je video 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?'. Video je sastavni dio Kampanje protiv govora mržnje, koju Buka realizira proteklih mjeseci. Svjedoci smo sve učestalijeg govora mržnje, koji postepeno osvaja online i offline prostor i prijeti postati općeprihvaćeni način komunikacije u našem društvu. Opasnosti navikavanja na ovu vrstu govora su višestruke - upozoravaju iz Buke i dodaju da kampanja ima za cilj poticati kulture dijaloga, empatije i razumijevanja među ljudima.


Opširnije...
 
Fani Stipković u prestižnoj IFFHS organizaciji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. ožujka 2021. god. u 10:51

fani0803

 

Novinarka i televizijska voditeljica, Fani Stipković, sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom. Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom kako je i sama jednom istaknula - ''uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira'', ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao. Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.


Opširnije...
 
Ana Rucner u kampanji #Zajednozaglazbenu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. veljače 2021. god. u 11:08

rucner1502211

 

Krajem prosinca prošle godine, Sisak, Petrinju i okolna mjesta pogodio je jak potres, koji je u samo dvadesetak sekundi srušio brojne građevina u tim područjima. Jedna od njih je Glazbena škola Frana Lhotke u Sisku, od milja zvana kuća glazbe i ljubavi, drugi dom 360 učenika i 40 učitelja, dom bez kojeg su tako naglo i nenadano ostali. Biser arhitekture grada Siska, nekadašnja sinagoga, posljednjih 53 godine glazbena škola bila je ispunjena zvukovima glazbe i dječjeg smijeha. Tisuće mališana zajedno s učiteljima ovdje su prvi put zasvirali instrumente, naučili prve note, pjevali u zboru po prvi put, razbili svoje strahove i ostvarili svoje prve javne nastupe.


Opširnije...
 
U podcastu Ane Radišić gostovala Maja Šuput Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. veljače 2021. god. u 14:07

ana1002

 

Voditeljica i urednica Ana Radišić u svom je podcastu ugostila Maju Šuput, jednu od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, kojoj je trenutni fokus trudnoća i rođenje prvog sina koji bi na svijet trebao stići ovog proljeća. Pjevačica je Ani otkrila da u trudnoći nema baš nikakvih problema, kao ni posebnih želja kada je prehrana u pitanju, a jedino što se promijenilo je odjeća koju nosi.


Opširnije...
 
Ana Rucner i Marko Duvnjak ujedinili snage Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. siječnja 2021. god. u 12:32

rucner1401211

 

Nalazimo se u vremenu kada je vrlo teško planirati. Kada se sve zbroji i oduzme, nekako je teško nabrojati pozitivne stvari koje su obilježile 2020. godinu. Ali, ono što je ona iznjedrila, ostat će nam u sjećanju zauvijek. Zajedništvo, dobri ljudi, pomaganje, lijepa riječ, nova prijateljstva i još mnogo toga, urezalo se u brojna srca i upravo je to ono dobro. Nakon svake oluje, dođe mir.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 56

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.