hvar1607241

Otočka ekspedicija Destination ULTRA, nakon idiličnog bračkog klupskog scenarija, svoju je drugu stanicu potražila na najsunčanijem otoku Hvaru. Čak 14 sati plesnog provoda bilo je rezervirano za sve ljubitelje ljetne plesne atmosfere u Carpe Diem Beach Clubu, smještenom u srcu Paklenih otoka, uz Jonasa Bluea i Sama Feldta, Kasiu te Massana. Zadnja večer Ultranaute vodi na RESISTANCE Vis koje će zabavljati Korolova i Ginchy.

Već u ranim popodnevnim satima, nakon uživanja u ljepoti Jadranskoga mora, Ultranauti su se zaputili na ULTRA Beach, party koji već godinama slovi kao jedan od najčarobnijih beach partyja u Europi. Glavna zvijezda ovog popodneva bili su Jonas Blue i Sam Feldt. Kako je hvarsko nebo počelo poprimati boje noći, tako se i plesni ritam posjetitelja transformirao u program RESISTANCE uz Kasiu i Massana i njegovu progresivnu house melodiju koja je sve ljubitelje ovakvog zvuka uvela u novo svitanje. Izlazak sunca označio je nastavak avanture u smjeru Visa, gdje se večeras sprema ekskluzivno izdanje RESISTANCE Vis, epilog ovogodišnje čarolije ULTRA Europe.

Posljednje poglavlje ove turističko-glazbene priče je Vis uz program RESISTANCE Vis, ekskluzivno finale u magičnoj utvrdi Fort George, uvjerljivo najluksuznijoj i najpoželjnijoj lokaciji na Jadranu koja na tren vodi u svijet antičkih svečanosti i kraljevskih zabava. Čak 2000 posjetitelja imat će priliku uživati u boutique doživljaju uz glavnu zvijezdu večeri, ukrajinsku DJ-icu Korolovu. Publiku će zagrijati Ginchy, iskusni melodic house i techno DJ te producent poznat po svom jedinstvenom stilu koji spaja mračni, teški techno s uzbudljivim melodic houseom.

Za sve one koji žele iskusiti jedinstveni spoj zabave i avanture, ISLAND ESCAPE je savršeno rješenje. Svi Ultranauti moći će se ukrcati na brod u Splitu i zaploviti prema otočkim tulumima, a zatim se sigurno vratiti u Split po završetku događanja. Moguće je i samo kupiti ulaznicu za vožnju brodom koji nudi brojne dodatne zabavne sadržaje, ponudu pića i nezaboravno iskustvo!

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije. Mastercard je ponovno službeni sponzor festivala ULTRA Europe, a posjetiteljima će uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica.

Tekst: Press
Fotografije: Andro Tasovac, Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO