revelin3008241

Prošlog petka, 30. kolovoza, Culture Club Revelin bio je domaćin jedne od najiščekivanijih večeri ove ljetne sezone. U središtu pozornosti bio je Ferreck Dawn, nizozemski DJ i producent, koji je svojim nastupom ostavio nezaboravan dojam na sve prisutne.

Ferreck Dawn, poznat po svojim dubokim house ritmovima i zaraznim hitovima, potpuno je osvojio dubrovačku publiku. Od trenutka kada je preuzeo DJ pult, plesni podij Revelina bio je ispunjen energijom i pozitivnim vibracijama. Njegov set, koji je kombinirao savršeno odabrane vokalne trake s moćnim basovima, stvorio je atmosferu koja se rijetko doživljava.

Posebno su se istaknuli hitovi poput "In Arms" i "Selfish Games", koji su izazvali oduševljenje među publikom. Zvuk koji je odjekivao kroz povijesne zidine Revelina pokazao je zašto je Ferreck Dawn jedno od najcjenjenijih imena na svjetskoj house sceni.

Jedinstvena lokacija Culture Club Revelina, smještenog unutar zidina starog Dubrovnika, pružila je idealan ambijent za ovakav glazbeni spektakl. Moderna produkcija u kombinaciji s povijesnim okruženjem stvorila je poseban doživljaj, a Ferreck Dawn je iskoristio svaki trenutak kako bi publiku poveo na nezaboravno glazbeno putovanje.

Ova noć u Revelinu bila je savršeno zaokruživanje ljetne sezone, potvrđujući još jednom zašto je Dubrovnik nezaobilazna destinacija za ljubitelje elektronske glazbe. Ferreck Dawn je pokazao da zna kako stvoriti noć za pamćenje, a svi prisutni složit će se da je ovo bio jedan od vrhunaca sezone.

Za sve one koji su propustili ovaj događaj, Culture Club Revelin nastavlja donositi vrhunska imena s globalne glazbene scene, stoga ostanite u toku i ne propustite priliku biti dio idućih nezaboravnih večeri.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO