revelin1309241

Prošli petak, poznati britanski DJ i producent Nic Fanciulli priredio je spektakularnu večer u dubrovačkom Culture Clubu Revelin, jednom od najpoznatijih klubova na Jadranu. Njegov nastup bio je jedno od najiščekivanijih događanja ove sezone, privukavši ljubitelje elektroničke glazbe iz cijele regije.

Fanciulli, dobitnik Grammy nominacije i jedan od najutjecajnijih imena na globalnoj house i techno sceni, nije razočarao svoju publiku. Njegov set bio je prava poslastica za sve obožavatelje modernog housea, s besprijekornim miksom energičnih ritmova i emotivnih melodija. Glazbeni putnik koji je svoj talent pokazao na najvećim festivalima kao što su Ultra, Creamfields i Tomorrowland, u Revelinu je ponovno dokazao zašto slovi za jednog od vodećih umjetnika u svom žanru.

Atmosfera u Revelinu bila je elektrizirajuća od početka večeri. Klub, smješten unutar zidina povijesne tvrđave, poznat je po svojoj jedinstvenoj lokaciji i impresivnom ambijentu. Uz vrhunski audio-vizualni sustav i produkciju koja je pratila svjetske standarde, Nic Fanciulli je uspio stvoriti nezaboravno iskustvo. Mnoštvo je uživalo u hipnotičnim zvukovima, a plesni podij bio je ispunjen pozitivnom energijom do ranih jutarnjih sati.

Njegov nastup obilježile su prepoznatljive trake koje su već godinama dio njegove set liste, ali i nove, svježe produkcije koje savršeno utjelovljuju njegov inovativni pristup glazbi. Kombinacija underground zvuka i komercijalno prepoznatljivih hitova privukla je šaroliku publiku - od strastvenih poznavatelja housea do onih koji su jednostavno željeli uživati u vrhunskoj zabavi.

Culture Club Revelin još jednom je potvrdio svoj status kao središnje mjesto noćnog života Dubrovnika, te će se ovaj događaj dugo pamtiti kao jedan od vrhunaca ljetne sezone. Za sve one koji nisu bili prisutni, Nic Fanciulli je obećao da će se rado vratiti u Hrvatsku, zemlju koju često pohvaljuje zbog njenog posebnog odnosa prema elektroničkoj glazbi.

Ovaj nastup još je jedan dokaz da Dubrovnik, osim povijesnih znamenitosti i prirodnih ljepota, ima puno toga za ponuditi kada je riječ o svjetskoj glazbenoj sceni.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO