revelin0410241

Prošli petak, 4. listopada, u dubrovačkom Culture Club Revelinu donio je još jedan spektakularni nastup koji će ljubitelji elektroničke glazbe dugo pamtiti. Britanska DJ-ica i producentica Essel, koja je u posljednje vrijeme postala prepoznatljivo ime na globalnoj house sceni, priredila je vrhunsku noć i još jednom potvrdila zašto je Revelin nezaobilazna destinacija za najbolji noćni provod.

Essel, čije se ime već neko vrijeme povezuje s modernim house zvukom koji osvaja klubove diljem svijeta, u Revelinu je podigla energiju na novu razinu. Od samog početka nastupa, njeni karakteristični groove ritmovi i dinamični setovi u potpunosti su preplavili plesni podij, stvarajući zaraznu atmosferu koja se širila kroz cijeli klub.

Njezini hitovi, jednostavno su natjerali publiku da ne prestaje plesati. Odlično balansirajući između modernih house beatova i melodičnih prijelaza, Essel je još jednom demonstrirala svoju izvanrednu sposobnost da održi visoku energiju tijekom cijelog seta. Njezin stil miješanja i prirodan osjećaj za ritam stvorili su savršeni soundtrack za noć koja je bila ispunjena plesom, zabavom i euforijom.

Revelin je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a publika, koja se sastojala od domaćih gostiju i turista iz svih krajeva svijeta, bila je očigledno spremna za party. Činilo se kao da svatko osjeća svaki ritam, svaki takt koji je Essel donijela, a atmosfera u klubu bila je napeta od uzbuđenja. Vizualni efekti i rasvjeta, po kojima je Revelin poznat, samo su dodatno pojačali doživljaj te večeri, stvarajući savršenu kulisu za Esselin nastup.

Posebna čarolija ove noći ležala je u neprekidnoj povezanosti između DJ-ice i publike. Essel je neumorno pratila reakcije prisutnih, prilagođavajući tempo i pjesme kako bi svaki trenutak bio vrhunski. Publika joj je to vratila, neprekidno plešući i pjevajući uz svaki hit, stvarajući osjećaj zajedništva i sinergije koja je karakteristična za najbolje noćne provode.

Ovaj nastup još je jednom pokazao zašto je Culture Club Revelin svjetski poznat po organiziranju najboljih partyja na Jadranu. Essel je dala sve od sebe, donoseći pulsirajuću energiju i nezaboravno iskustvo, a publika je ostavila dojam da je spremna za još.

Kako se približavamo kraju ljetne sezone, Revelin nastavlja privlačiti najbolje DJ-e i ljubitelje elektroničke glazbe iz cijelog svijeta. I dok ljeto možda završava, vibra u Revelinu ne jenjava - svaka večer donosi novu priliku za nezaboravan izlazak.

Essel je definitivno učinila 4. listopada noći za pamćenje. Svojim setom donijela je savršenu kombinaciju modernog house zvuka i euforije koju može pružiti samo Revelin. Njena sposobnost da stvori nezaboravnu atmosferu u spoju s jedinstvenim ambijentom dubrovačke tvrđave rezultirala je noći koja će se još dugo prepričavati.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO