ultra1307241

„Ne možete ni zamisliti i što će se sve ovdje događati u iduća tri dana“ riječi su kojima je započelo najveće festivalsko slavlje ovoga ljeta. Festival ULTRA Europe započeo je svoju najposebniju avanturu dosad uz Armina van Buurena, Hardwella, Adama Beyera te brojne druge glazbene velikane, a splitski Park Mladeži zasjao je poput karte svijeta, s desecima tisuća nasmijanih i rasplesanih lica. Plesni podij nikada ranije u povijesti nije bio ispunjen već u ranim satima festivala što potvrđuje da je obitelj ULTRA Europe iz godine u godinu sve brojnija i da nakon prvog desetljeća, ono najbolje tek dolazi.

Poseban trenutak večeri bio je povratak legendarnog Armina van Buurena, izvođača koji je obilježio gotovo sva izdanja festivala I čiji je povratak dočekan s ovacijama. “Mislim da je sjajno da je ULTRA energija našla svoj put do Europe i da je Split za nas izvođače postao nezaobilazna ljetna stanica. Ovo je za mene najvažniji nastup tijekom ljetne sezone, a drago mi je da sam imao priliku biti dijelom ove priče već od prvog izdanja 2013. godine. Nekako se ovdje sve poklopilo, od lokacije, energije, zajedništva i zaista imam osjećaj je tijekom festivala ovdje cijeli svijet“, izjavio je Armin van Buuren, nizozemska glazbena ikona.

Spektakularna završnica uz prepoznatljivi vatromet, ponovno je pripala Hardwellu koji je najveći festivalski plesni podij u ovom dijelu Europe uveo u prvu ovogodišnju zoru. “Dio sam obitelji ULTRA već dugi niz godina i zaista imam osjećaj da smo velika obitelj. Ovo je jedan od nastupa kojemu nikada ne mogu reći ne jer je riječ o festivalu koji je na najvišoj produkcijskoj razini, s nevjerojatnom publikom. Jednako sam uzbuđen kao i tijekom prvog nastupa ovdje i nadam se da ću dio ove obitelji biti još puno godina“, poručilo je Hardwell, još jedna nizozemska mega zvijzeda.

Prvi dan obilježili su i nastupi hrvatskog DJ-a Matrode kojemu je pripala čast da otvori glavnu festivalsku pozornicu, a publiku je posebno oduševio nastup Alison Wonderland, glazbenice hrvatskih korijena, koja je na pozornicu izašla u dresu nogometaša Marka Livaje. Na RESISTANCE pozornici su ljubitelji underground zvuka, uživali u čaroliji Adama Beyera i karizmatične Deborah De Luca. Beyer je zatvorio večer moćnim setom koji je odjekivao među gotovo deset tisuća Ultranauta okupljenih oko druge najveće pozornice dok je De Luca svojim nastupom unijela posebnu dozu strasti i energije za pokornike techno, deep house, tech i minimal zvuka.

Večeras se vrata otvaraju u 20 sati, a glavnu pozornicu obilježit će Axwell, Martin Garrix i W&W dok će RESISTANCE pozornicu preuzeti Vintage Culture, Boris Brejcha i CamelPhat. Ulaznice se mogu osigurati na blagajnama festivala koje se otvaraju u 15 sati.

Konzum je ponosni sponzor festivala ULTRA Europe, osmišljenog kako bi uživanje u party ritmovima učinio nezaboravnim za cijelu ULTRA zajednicu! Bogata ponuda proizvoda dizajnirana je tako da poboljša svaki trenutak ULTRA avanture. Kako bi osvježili i napunili energijom sve posjetitelje, Konzum nudi sva bezalkoholna i energetska pića, kao i razna svježa i smrznuta jela, a cjelokupna ponuda asortimana može se pronaći na službenoj web stranici.

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije. Mastercard je ponovno službeni sponzor festivala ULTRA Europe, a posjetiteljima će uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica.

Tekst: Press
Fotografije: Niko Goga, Andro Tasovac, Julien Duval, Franko Kelam, Dino Ninkovic, Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO