arena0411231

Jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika Željko Joksimović, održao je spektakularan koncert pred tisućama vjernih obožavatelja u rasprodanoj dvorani Krešimir Ćosić u Zadru i još jednom pokazao da je pravi majstor izvođenja i stvaranja nezaboravnog glazbenog iskustva.

Prve note pjesme Ljubavi nježno su započele koncert, a Željko je svojim prepoznatljivim glasom i karizmom ispunio dvoranu romantičnom atmosferom. Uslijedile su balade Nije do mene, Nisam te zbog lepote voleo, Supermen.

Koncert se brzo transformirao u pravu glazbenu euforiju kad su se arenom zaorile pjesme MIlimetar, Ponelo me, Drska ženo plava, a vrhunac večeri uslijedio je na prve taktove pjesme Ponoć koju je Željko otpjevao u latino aranžmanu.

Koncert Željka Joksimovića u Zadru definitivno će ostati urezan u sjećanju svih prisutnih kao jedno od najboljih glazbenih iskustava godine. Nema sumnje da će Željko nastaviti osvajati glazbenu scenu svojim bezvremenskim hitovima i nevjerojatnim nastupima. Podsjetimo, 11. studenoga Željko Joksimović priprema koncert u Areni Zagreb.

Tekst: Press
Fotografije: Nenad Opačić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO