cave1208231

Još jedna divna večer i spektakl elektronske glazbe BSH u povijesnom Cave Romane oduševio je više od 3500 posjetitelja iz cijelog svijeta. Glavna glazbena zvijezda Hot Since 82 nažalost publike, kao i cijelog organizacijskog tim, nije uspio sletjeti jučer u pulsku zračnu luku. No, zabava je bila itekako vrhunska, a za nju su se pobrinuli hrvatski DJ-i Pablo Panda, Yakka, Aldo Morro, Lemon i Fynolla. Događaj se u Vinkuranu održao uz podršku općine Medulin i Turističke zajednice općine Medulin.

„Na veliku žalost cijelog organizacijskog tima glavna zvijezda večeri Hot Since 82 nije uspio poletjeti za pulsku zračnu luku na vrijeme za nastup. Informaciju o prepblemima smo dobili kad je event već bio počeo. Ispričavamo se svim posjetiteljima u njegovo i naše ime. Naime, zbog poremećaja oko transporta na prethodnom nastupu, a na što mi nismo mogli utjecati, propustio je planirani let za Pulu. No, nakon toga uspjeli smo pronaći privatni avion kojim bi bio prevezen do Hrvatske. No, zračna luka u Stuttgartu je radila do 24 sata i avion nije mogao primiti gorivo!" - ističu organizatori iz BSH Events.

Ovakve situacije su tijekom ljetnih mjeseci i izrazito gustog rasporeda nastupa DJ-a po cijelog Europi česte, a nažalost sada se desilo i na ovom događaju. Organizatori su odmah krenuli u pregovore za novi datum. O tome će ubrzo obavijestiti javnost, a svi posjetitelji koji su bili na jučerašnjem događaju imat će posebne pogodnosti za novi događaj.

Cave Romane još je jednom pokazao da je najljepša ljetna pozornica u Hrvatskoj. Zavidna produkcija koja je uključivala mapping te brojne svjetlosne efekte odvela nas je u jednu novu dimenziju koja cjelokupnom glazbenom iskustvu daje poseban dojam. Ovo je bio jedan od posljednjih ovoljetnih BSH događaja. Do sada je ove godine na njima bilo više od 30 tisuća ljudi iz 50 zemalja svijeta.

„Zahvaljujemo svim našim dragim posjetiteljima koji su i ovog ljeta zajedno s DJ-ima i nama stvarali jednu veliku glazbenu priču koja raste iz godine u godinu. Vjerujemo da ćemo i u mjesecima koji su pred nama razveseliti publiku s novim glazbenim avanturama! - zaključili su iz BSH Events.

Tekst: Press
Fotografije: Julien Duval

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO