mtv2508171

U ranim jutarnjim satima, uz zarazne ritmove najpoznatijeg svjetskog DJ dvojca Dimitri Vegasa & Like Mikea, završio je prvi dan festivala MTV SummerBlast. Najiščekivaniji istarski festival i ove je godine opravdao sva očekivanja već prvim danom koji su, osim belgijskog dvojca koji se svojim nastupom pobrinuo da se o otvorenju  priča još danima nakon, obilježili i nastupi Olivera Heldensa, Dukea Dumonta i Jonasa Bluea. Tisuće obožavatelja pristiglih iz više od 20 zemalja svijeta uživalo je u vrhunskoj produkciji te impresivnim audio-vizualnim efektima, a napokon je stigao i dan o kojem se toliko pričalo posljednjih mjeseci - na najljepšu porečku festivalsku pozornicu stiže Will Smith!

Drugo izdanje festivala otvorio je mladi hrvatski DJ Lorenzo, a podršku domaćoj sceni dali su i DJ Max te hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz. Uslijedio je nastup R3wire&Varskog, a nakon dvosatnog seta, pozornicu prepustili Jonasu Blueu koji je singlovima Perfect Stangers, Mamacita i Fast Car rasplesao cijelu festivalsku arenu. Nastup Olivera Heldensa ostat će zapamćen kao jedan od najboljih prve večeri koju su spektakularno zatvorila braća Dimitri Vegas & Like Mike. Uz ovakav linup koju su organizatori pripremili za prvi festivalski dan, nitko nije ni sumnjao da će luda atmosfera i ples trajati do zore, a zarazna energija proširila se sve do backstagea gdje se također odvijala prava fešta! Naime, Oliveru Heldensu i Dukeu Dumontu pridružila se ekipa iz grupe Far East Movement koja, iako nastupa tek danas, nije propustila pravi DJ after party. Posebno iznenađenje bio je i dolazak najstarijeg sina Willa Smitha, Treya Smitha koji se sinoć zabavljao na festivalu u društvu prijatelja i organizatora.

Will Smith se jučer, odmah po slijetanju, uputio na probu s bendom, a večeras će sa svojim dugogodišnjim prijateljem i jednim od najcjenjenijih hip hop DJ-a Jazzyjem Jeffom, izvesti  nezaboravne hitove koje svi još dobro pamte. Pozornica će dobiti i posebnu platformu koja će se dizati i spuštati tijekom cijelog nastupa, a kako bi sve bilo tehnički savršeno danas je na rasporedu i generalna proba na kojoj će se Willu pridružiti cijeli njegov tim od gotovo 50 ljudi.  

Zagrijavanje za večerašnji party započinje već u 17 sati kad će s porečke rive isploviti brod MTV SummerBlast Meets STEREOLOFT, a za dvosatni party pobrinut će se DJ Lorenzo. Ulaznice za Boat Party se još uvijek mogu osigurati po cijeni od 115 kuna. Danas će osim Willa Smitha i Jazzyja Jeffa nastupiti i britanski reper Tinie Tempaha, švedski DJ-a i producent Mike Perry, hip-hop i dance trio Far East Movement, a festival zatvara live nastup DJ dvojca Galantis.

Mastercard® je službeni partner bezgotovinskog sustava i preferirani način plaćanja na festivalu MTV SummerBlast. Partner ovogodišnjeg izdanja festivala MTV SummerBlast je i tvrtka ORYX Rent a car. Tvrtka Valamar Riviera i Grad Poreč, partneri festivala MTV SummerBlast, ponosni su što na veliku ljetnu pozornicu na Peškeri imaju priliku dovesti svjetsku zvijezdu kao što je Will Smith, a kako bi i ove godine Poreč zaista disao punim plućima, na brojne gradske lokacije vratio se i festival života - Poreč Open Air - koji je i ove godine predstavio više od 100 glazbenih, kulturnih i uličnih događanja.

Kako bi se izbjegle velike gužve, organizatori preporučuju što raniji dolazak na glavni festivalski ulaz. Ulaznice se mogu osigurati putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima. Na službenoj stranici festivala mogu se kupiti grupne ulaznice pa će tako svi oni koji kupe tri, četvrtu ulaznicu dobiti besplatno.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Tekst: Press
Fotografije: Julien Duval, Olav Stubberud, Joshue Cirjak i Daniel Cerovac

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO