noa0708231

Svjetska zvijezda elektro house glazbe Steve Aoki nastupio je u ponedjeljak u sklopu Sunscape festivala u Noa Beach Clubu na Zrću. Steve Aoki veliko je glazbeno ime elektronske glazbe, nadaleko je poznat kao izvrstan elektro house DJ, ali i kao veliki zabavljač koji zabavnom točkom obilježi svaki svoj nastup. Kao producent i DJ surađivao je različitim izvođačima elektronske scene kao što su Tiesto, LMFAO, Kid Cudi, Will.I.AM, MSTRKRFT, The Gossip, Klaxons, Bloc Party i mnogi drugi. Nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom i pozitivnom energijom trajao je do sitnih jutarnjih sati, a osebujan Aoki završio ga je u tadicionalnom stilu, bacanjem torte u rasplesanu publiku. U NOA Beach Clubu očekuje vas ludo i nezaboravno ljeto koje ne smijete propustiti. Uz sam klub NOA, posjetitelji mogu uživati u jednom od najljepših na Jadranu - NOA Glamping Resortu. Sve informacije o programu NOA kluba, kao i ulaznice za sve festivale, nalaze na webu: https://www.noa-zrce.com.

Tekst: Press
Fotografije: Noa Beach Club Zrće

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO