galija0507241

Opatija, prekrasna primorska dama Jadrana, sinoć je živjela u ritmu ljeta u svom punom sjaju. Caffe bar Galija, jedan od najpopularnijih mjesta u ovom turističkom dragulju, bio je epicentar zabave i dobre glazbe. Večer je započela mirno, uz lagane koktele i zalazak sunca koji je bojio nebo nad Kvarnerom. Gosti su polako pristizali, uživajući u opuštenoj atmosferi Galije, poznate po svom jedinstvenom spoju moderne estetike i tradicionalnog šarma.

Kako je noć napredovala, temperatura je rasla ne samo zbog ljetne vrućine, već i zbog uzbudljivih ritmova koje je DJ Dane isporučivao. Njegov izbor glazbe, kombinacija najnovijih hitova i bezvremenskih klasika, odveo je publiku na glazbeno putovanje koje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Atmosfera je bila električna. Svjetlosni efekti i vrhunski zvučni sustav dodatno su pojačavali doživljaj, dok su se ljudi okupljali na plesnom podiju, zaboravljajući na sve brige i prepuštajući se ritmu. DJ Dane, poznat po svojoj sposobnosti da pročita publiku, majstorski je mijenjao tempo i žanrove, održavajući energiju na vrhuncu cijelu noć.

Osoblje Caffe bara Galija pobrinulo se da sve teče besprijekorno. Njihova profesionalnost i ljubaznost dodatno su doprinijeli ugodnoj atmosferi. Kokteli su bili savršeno pripremljeni, a ponuda osvježavajućih pića bila je na visini zadatka, osiguravajući da nitko ne ostane žedan tijekom ove nezaboravne noći.

Sinoćnja zabava u Caffe baru Galija bila je savršen primjer kako se u Opatiji može uživati u pravom ljetnom provodu. DJ Dane je pokazao zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva na sceni, a Galija je još jednom potvrdila svoj status mjesta gdje se stvaraju najbolja sjećanja.

Za sve one koji su propustili ovu ludu noć, jedna stvar je sigurna - Opatija će ovo ljeto biti puna sličnih događanja. A za sve one koji su bili tamo, sjećanje na ovu vruću ljetnu noć u Galiji ostat će dugo urezano u pamćenje.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO