galija0908241

Jučerašnja večer u Caffe baru Galija u Opatiji bila je prava ljetna noć za pamćenje! Smješten uz obalu, ovaj kultni kafić ponovno je pokazao zašto je omiljeno mjesto okupljanja kako domaćih, tako i turista koji posjećuju Opatiju.

Večer je započela laganim povjetarcem i zalaskom sunca, stvarajući savršenu atmosferu za početak zabave. Već s prvim taktovima DJ Marina, bilo je jasno da nas čeka nezaboravna noć. DJ Marin, poznat po svom osjećaju za ritam i sposobnosti da ujedini ljude različitih glazbenih ukusa, odabrao je glazbeni repertoar koji je savršeno odgovarao opuštenom, ali i energičnom ljetnom ugođaju.

Uz mješavinu ljetnih hitova, elektronske glazbe i bezvremenskih klasika, plesni podij u Galiji bio je ispunjen osmjesima i pozitivnom energijom. Gosti su se prepuštali ritmu glazbe, dok su im svježi kokteli i rashlađena pića dodatno podizali raspoloženje.

Jedna od najupečatljivijih scena večeri bila je trenutak kada je DJ Marin pustio nekoliko poznatih domaćih pjesama, koje su odmah pokrenule zajedničko pjevanje i ples. Nije bilo nikoga tko je mogao ostati ravnodušan na taj nalet zajedništva i radosti.

Caffe bar Galija je sinoć još jednom dokazao zašto je već godinama nezaobilazno mjesto za sve one koji žele osjetiti pravi duh Opatije. Kombinacija odlične glazbe, predivnog ambijenta uz more i raznolike publike stvorila je noć koju će svi prisutni dugo pamtiti.

Ako ste propustili ovu fantastičnu noć, ne brinite - Galija je uvijek spremna za nove ljetne avanture i nezaboravne večeri. Ostanite u tijeku s najavama događanja i pridružite se sljedećem partyju – jer, kako se sinoć moglo vidjeti, zabava u Galiji nikad ne razočara!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO