galija1907241

Protekla noć u Caffe baru Galija u Opatiji bila je prava poslastica za sve ljubitelje dobre zabave i kvalitetne glazbe. Ovaj popularni lokal na obali još jednom je dokazao zašto je nezaobilazno mjesto za noćne izlaske, privlačeći brojne goste željne odličnog provoda.

U središtu zbivanja bio je DJ Dane, čije su glazbene vještine i odabir hitova oduševili sve prisutne. Već od prvih taktova koje je pustio, atmosfera je bila na vrhuncu, a plesni podij se brzo popunio. DJ Dane je kroz noć miksao razne žanrove, od housea i techna, preko popularnih hitova, do evergreena koji su sve prisutne vraćali u prošlost i budili nostalgične uspomene.

Vruća noć u Galiji trajala je do ranih jutarnjih sati, a energija nije jenjavala niti na trenutak. Gosti su plesali bez prestanka, uživajući u svakom trenutku. Bar je bio ispunjen smijehom, razgovorima i sjajnom vibrom koja je povezivala sve prisutne.

Poseban ugođaj doprinijela je i ljubazna ekipa osoblja Galije, koja se pobrinula da svi gosti budu brzo posluženi i da ništa ne nedostaje. Šank je bio opskrbljen širokim izborom pića, od finih koktela do najtraženijih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Ova nezaboravna noć još jednom je pokazala zašto je Caffe bar Galija jedno od najomiljenijih mjesta za izlazak u Opatiji. Odlična glazba, ugodna atmosfera i vrhunska usluga garancija su sjajnog provoda za sve koji se odluče posjetiti ovaj bar.

Svi koji su sinoć bili tamo sigurno će dugo pamtiti ovaj nezaboravan provod, a za one koji su propustili, nema sumnje da će biti prilika za ponovni doživljaj jer DJ Dane i ekipa iz Galije sigurno spremaju nove večeri koje će još dugo ostati u sjećanju.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO