galija2308241

Sinoć je Opatija još jednom potvrdila svoj status ljetnog party odredišta, a Caffe bar Galija bio je pravo središte noćnog života. Uz ritmove DJ Marina, gosti su uživali u nezaboravnoj ljetnoj noći koja će se dugo pamtiti.

Od trenutka kada su se upalila svjetla i DJ Marin preuzeo pult, atmosfera je bila naelektrizirana. Poznat po svom jedinstvenom stilu i sposobnosti da izvuče najbolje iz publike, Marin je svojim setom privukao veliki broj posjetitelja koji su željeli plesati do ranih jutarnjih sati. Miksajući hitove elektronske glazbe s popularnim ljetnim hitovima, DJ je stvorio savršenu kombinaciju koja je cijelu noć držala energiju na visokoj razini.

Posebnu čar večeri dale su brojne ljepotice koje su ispunile plesni podij. S osmjesima na licima i energijom koja je zarazila cijeli prostor, djevojke su stvorile ugođaj zbog kojeg je svaki posjetitelj osjetio da je dio nečeg posebnog. Svaka pjesma izazivala je ovacije i uzbuđenje, a plesni podij bio je prepun sve do posljednjeg bita.

Uz odličnu glazbu, atmosfera u Galiji bila je upotpunjena izvrsnom uslugom i pažljivo osmišljenom ponudom pića. Gosti su uživali u koktelima, rashlađenim pićima i nezaboravnom društvu, stvarajući savršenu ravnotežu između opuštanja i zabave.

Caffe bar Galija se i sinoć pokazao kao idealno mjesto za sve one koji traže vrhunsku zabavu u Opatiji. Ljetna noć, ispunjena plesom, smijehom i dobrom energijom, još jednom je dokazala zašto je ovaj bar omiljena destinacija za mnoge.

Sinoćnja večer bila je savršen spoj dobre glazbe, predivnih ljudi i opuštene ljetne atmosfere. Opatija je ponovno živjela punim plućima, a svi koji su bili dio te noći u Galiji, sigurni smo, već planiraju svoj povratak. Ako ste propustili ovu noć, ne brinite - ljeto još traje, a Caffe bar Galija i DJ Marin sigurno će prirediti još mnogo ovakvih nezaboravnih trenutaka.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO