ljetna1908221

Vojska vjernih obožavatelja, pet tisuća fanova svih generacija iz raznih krajeva Hrvatske, Slovenije, Austrije i ostalih susjednih država slilo se na Ljetnu pozornicu željno vrhunskog metal spektakla - a to su i dobili! Sabaton je opatijskim koncertom, u organizaciji Festivala Opatija, pokazao još jednom zašto spada u najbolje suvremene metal bendove. Odlično raspoloženi Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson odmah su izletili silovito i žestoko, a fanovi su ih oduševljeno dočekali!

Silovita set lista uključivala je pjesme s aktualnog albuma ‘The War to End All Wars’ kao i stare hitove koje je publika punih 90 minuta zborno pjevala i headbangala s bendom: ‘Stormtroopers’, ‘Soldier of Heaven’, ‘Christmas Truce’, ‘Ghost Division’, ‘Swedish Pagans’, ‘Last Stand’, ‘Primo Victoria’ i dr. Pjesme o ratovima i neopjevanim herojima pratila je poznata vojna ikonografija, ratni rekviziti i arsenali oružja, kao i vrhunski scenski efekti koji su u potpunosti zaokružili ovu pomno osmišljenu koncertnu metal atrakciju!

Tekst: Press
Fotografije: Foto Luigi Opatija - David Kurti

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO