U subotu, 14. kolovoza, na Ljetnoj se pozornici, pred 5 tisuća posjetitelja, održao veliki koncert "Đorđe Balašević i Panonska mornarica", s posebno dekoriranom pozornicom ali i posebnom produkcijom koja je redateljski i scenski priređena samo za ovu prigodu. Osim što je to bio prvi veliki koncert Balaševića nakon sedam godina, valja napomenuti da je koncert pratila posebna scenografija. Pozornica je bila dizajnirana u obliku broda Panonske mornarice, s drvenim jarbolom visokim 9 metara na kojem se postavilo jedro veličine čak 70 m2 koje će ujedno služiti i kao platno za nedjeljnu spektakularnu projekciju filma.

Posebnu dekoraciju pozornice činilo je 12 drvenih škrinja, 10 drvenih bačava, kao i ostali brodski elementi: sidra, kormilo, konopi, mreže... Na pozornici su se, osim samog Balaševića, našli još čak dvadeset ljudi koji čine orkestar Panonska mornarica, a među njima su tamburaši, pijanist, violinist, saksofonist, klarinetist, harmonikaš, kontrabasist, prateći vokali... Uz vrhunsku produkciju, sve je ovo dalo svoj udio u noći za pamćenje.

Tekst: Press Thorax promotion / G.K.
Fotografije: Blondy / Bastardoo

{gallery}albumi/balasevic140810:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO