azura1304241

Prošle subote, Azura Club u Rijeci bio je domaćin nezaboravnog After Bala Medicinara koji je okupio studente medicinskog fakulteta, njihove prijatelje i ljubitelje dobre glazbe. Uz vrhunsku klupsku selekciju DJ Shaanti-ja, atmosfera je bila nabijena energijom i plesom do samog jutra. Mladi medicinski entuzijasti, željni opuštanja i zabave nakon napornog tjedna u učenju, okupili su se u ovom popularnom noćnom klubu kako bi proslavili zajedno ovu posebnu subotnju noć.

Već od otvaranja vrata kluba, atmosfera je bila nabijena dobrom vibrom. Studenti su stizali u svojim najboljim izdanjima, spremni za nezaboravnu noć. DJ Shaanti je preuzeo kontrolu nad glazbom i odmah počeo oduševljavati publiku svojim zvukovima. Mixajući razne glazbene žanrove, Shaanti je održavao euforiju na samom vrhuncu.

"Ovo je bio vrhunski party da se malo opustimo i povežemo s kolegama izvan predavaona", rekao je jedan od studenata. "Posljednjih mjeseci bili smo prilično zauzeti, pa je ovo bila idealna prilika za malo zabave."

Azura Club se pokazao kao savršeno mjesto za ovakvu vrstu partyja. Udobna atmosfera i vrhunski zvuk stvorili su idealnu kombinaciju za nezaboravnu noć. "Ovdje smo se osjećali kao da smo na vrhuncu svijeta", rekao je jedan od posjetitelja.

Kako je noć odmicala, tako je i atmosfera postajala sve bolja. Plesni podij bio je pun entuzijastičnih plesača koji su zajedno slavili uz ritam glazbe. DJ Shaanti je uspio spojiti različite glazbene žanrove i održati energiju cijelu noć.

Kad su se svjetla na kraju noći podigla, a mnogobrojni gosti se počeli razilaziti, jasno je bilo da je ovaj After Bal Medicinara bio nezaboravan. Studenti Medicinskog fakulteta i njihovi prijatelji ostavili su Azura Club s osmijehom na licu, spremni za novi radni tjedan, puni novih uspomena i pozitivne energije.

Za sve koji su propustili ovaj spektakl, ostaje nada da će se pridružiti nekom idućem partyju u Azura Clubu. U međuvremenu, Azura Club će ostati omiljeno odredište za sve ljubitelje dobre glazbe i noćnog provoda u Rijeci.

Tekst: P.A.
Fotografije: Azura Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO