bsh1907241

Urbani sadržaji za mlade na posebnim lokacijama uz vrhunsku glazbu garancija su provoda za pamćenje. Upravo jedan takav doživjelo je više od tisuću mladih gostiju iz cijele regije, Rijeke i Kastva u kojem se na Crekvini održao glazbeni spektakl BSH. S početkom u 18 sati, na ugodnoj temperaturi u sjeni sunca prvi je nastupio domaći DJ duo Darrio Sec b2b Manola.

Sa zalaskom dana, atmosfera je bila sve bolja i bolja. Na veliku radost svih prisutnih zvijezde partija bile su hrvatske DJ zvijezde Elena Mikac i Pablo Panda. Fanovi house i techno zvuka došli su na svoje. Grad Kastav ovim se događajem nametnuo kao izvrsna lokacija za sadržaje namijenjene mladima, a iz hrvatskog glazbenog brenda BSH najavljuju nastavak suradnje. Ovaj događaj održao se u suradnji s Gradom Kastvom.

Sama lokacija Crekvina pokazala se izvrsnim odabirom. Na višoj nadmorskoj visini, u poslijepodnevnoj sjeni, a uz vrhunsku produkciju savršeno je mjesto za stvaranje novih uspomena.

BSH spektakli nastavljaju se u istarskom Cave Romane u kojem će najveći DJ današnjice Solomun nastupiti 10. kolovoza. On uvijek ističe povezanost s Hrvatskom i Balkanom; „Kad sam bio mlađi, znali smo provoditi cijele ljetne praznike u Hrvatskoj i Bosni s obitelji. Danas, kad sam na turneji skoro 10 mjeseci, stignem doći jednom u Bosnu i jednom u Hrvatsku!"

Za spektakl ljeta u Cave Romane, koji je jedini njegov nastup u regiji ove godine, ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.entrio.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO