tausend0405241

Atraktivna pjevačica Katarina osvojila je srca publike svojim jučerašnjim nastupom u Tausend baru na Viškovu. Tausend bar na Viškovu bio je ispunjen energijom i oduševljenjem dok je Katarina izvodila svoje najbolje pjesme. Njezin šarm i glas osvojili su prisutne, stvarajući pravu plesnu atmosferu. Publika je uživala u izboru pjesama koji su obuhvaćali raznolikost balkanskih melosa.

Katarina je pokazala izvanrednu vještinu u komunikaciji s publikom, potičući sve da se pridruže u pjesmi i plesu. Njezina interpretacija poznatih i omiljenih pjesama učinila je da se osjeti duh istinske kafanske večeri, dok je istovremeno dodavala svoj jedinstveni pečat svakoj izvedbi. Nastup Katarine definitivno je bio vrhunac subotnje večeri na Viškovu.

Osim nevjerojatne glazbe Katarine, posjetitelji su također uživali u izuzetno ugodnom ambijentu bara. Tausend bar na Viškovu pruža opuštajuću atmosferu s lijepim interijerom i udobnim sjedećim mjestima, stvarajući savršeno okruženje za dnevne kave, večernje izlaske i druženje.

Uljudno osoblje bara dodatno je doprinijelo pozitivnom doživljaju. Spretno i susretljivo, osoblje je brinulo o gostima s osmijehom na licu, što je dodatno pojačalo opuštenost i užitak večernjeg izlaska.

Ovaj nastup Katarine bio je samo jedan od mnogih sjajnih događaja koji se održavaju u ovom popularnom baru na Viškovu. S obzirom na izvrsnu glazbu, ugodnu atmosferu i gostoljubivo osoblje, ne sumnjamo da ćemo uskoro izvještavati o još mnogim odličnim eventima koji će privući ljubitelje dobre glazbe i zabave u ovom omiljenom lokalu.

Tekst: P.F.
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO