petikupe1310231

Zagrebački klub „Peti kupe" sinoć je bio mjesto glazbenog spektakla - prvog samostalnog koncerta Aleksandra Ljiljka koji je proslavio 25 godina duge glazbene karijere. U nešto više od 75 minuta vrhunske svirke, u klubu posebno uređenom za ovu priliku, Ljiljak je na najljepši mogući način obilježio obljetnicu i pokazao da uz dokazanu kvalitetu koju ima kao autor, ima itekako puno ponuditi i uživo. Sinoćnji koncert je tek prvi u nizu, a Ljiljka i njegove Headoneaste publika će vrlo skoro moći opet slušati uživo.

Aleksandar Ljiljak, u jesen 1998. osniva grupu Yammat, a 5 godina kasnije i projekt/band Headoneast, s kojm je sinoć odsvirao fantastičan koncert. Nedavno je proslavio 50. rođendan pa je s posebno nadahnutim bandom u sastavu: Marino Vinja (bas), Jerko Jurin (bubanj), Davor Zanoški (klavijature), uz vokalnu potporu Nikoline Kovačević i nezaobilazne supruge, umjetnice Rebeke Ljiljak.

Koncert Ljiljak25 okupio je glazbene sladokusce kako bi proslavili impresivnih 25 godina glazbene karijere, strasti, truda i inspiracije. Okupljeni su razmjenjivali priče o omiljenim glazbenim trenucima te iskoristili priliku da se osvrnu unatrag, ali i da pogledaju prema budućnosti s očekivanjem novih glazbenih avantura. Ugrijana atmosfera bila je ispunjena uzbuđenjem, a publika je nastup pratila gromoglasnim pljeskom, uživajući u glazbenim poslasticama koje je priredio Aleksandar s bendom.

U koncertu su uživala i mnoga poznata lica: Ana VIlenica, Mirela Priselac Remi, Josip Tešija, Kristina Bangoura, Katarina Smolić i drugi.

Tekst: Press
Fotografije: Lucija LUX Očko

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO