ritz2106241

Prošlog petka, zagrebački Ritz Club bio je domaćin još jedne spektakularne noći, organizirajući tematski party pod nazivom "Glow in the Dark". Ovaj događaj privukao je brojne posjetitelje željne jedinstvene i nezaboravne zabave, preplavivši klub šarenim svjetlima i neonskim bojama.

Crno svjetlo, neonske boje i fluorescirajući detalji stvarali su magičnu atmosferu, pretvarajući Ritz Club u svjetleću oazu. Posjetitelji su bili oduševljeni jedinstvenim dekorom koji je dodatno pojačao doživljaj.

Glazbeni program večeri bio je pažljivo osmišljen kako bi održao energiju na vrhuncu. DJ Zorden i DJ Phillip X preuzeli su DJ pult i svojim glazbenim setovima osigurali da plesni podij bude ispunjen cijelu noć.

Plesačice Ritz Entertainmenta dale su poseban pečat ovoj noći. Njihovi nastupi u neonskim kostimima i koreografije prilagođene temi večeri bile su prava vizualna poslastica. Svaki njihov pokret bio je naglašen svjetlosnim efektima, stvarajući hipnotizirajuće prizore koji su ostavljali publiku bez daha. Njihova energija i izvedba dodatno su podigli atmosferu, čineći ovu noć još posebnijom.

Osoblje Ritz Cluba također je odigralo ključnu ulogu u uspjehu ove večeri. Barmeni su pripremali raznovrsne koktele koji su blistali pod crnim svjetlom, pružajući posjetiteljima osvježavajuće i atraktivne napitke. Svaki detalj bio je pažljivo osmišljen kako bi dodatno pojačao doživljaj tematske večeri.

Tematski party "Glow in the Dark" u Ritz Clubu Zagreb bio je nezaboravan događaj koji je oduševio sve prisutne. Od spektakularnog dekora i vrhunske glazbe do nevjerojatnih plesnih nastupa i fantastične atmosfere, svaki aspekt ove noći bio je pažljivo osmišljen kako bi pružio maksimalno zadovoljstvo. Posjetitelji su uživali u svakom trenutku, stvarajući uspomene koje će dugo pamtiti.

Ritz Club Zagreb još jednom je potvrdio svoj status kao vodeće mjesto za noćni izlazak u gradu, pružajući svojim gostima jedinstvena i nezaboravna iskustva. Veselimo se budućim događajima, sigurni da nas očekuje još mnogo fantastičnih noći u ovom popularnom klubu.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO