ritz1210241

Subotnja noć u Ritz Clubu Zagreb bila je prava poslastica za sve ljubitelje noćnog života, a tematska večer Taste the Bliss donijela je nezaboravno iskustvo. Ova večer bila je ispunjena energijom, glazbom i spektakularnim performansima, a posjetitelji su uživali u svakom trenutku.

Večer su započeli DJ Zorden i DJ Majda, koji su svojim setovima stvorili savršenu atmosferu za ples. DJ Zorden, poznat po svojim inovativnim miksovima, i DJ Majda, čiji su ritmovi oduševili prisutne, zajedno su podigli energiju kluba do samog vrhunca. Njihovi glazbeni hitovi iz raznih žanrova potaknuli su publiku na ples i uživanje, stvarajući spoj koji je bio savršen za ovu posebnu večer.

Pored vrhunske glazbe, program je bio obogaćen spektakularnim nastupima atraktivnih plesačica koje su plijenile pažnju svojim senzualnim pokretima i energijom. Njihovi nastupi nisu bili samo plesački, već su uključivali i elemente drame i umjetnosti, stvarajući pravu vizualnu čaroliju koja je dodatno pojačala doživljaj večeri.

Osim plesačica, večer su upotpunili i maskirani performeri, koji su svojim kreativnim kostimima i talentom pridonijeli jedinstvenom ambijentu. Njihovi performansi bili su dinamični i intrigantni, a gosti su mogli uživati u različitim umjetničkim izrazima koji su nadopunili glazbeni program.

Ritz Club Zagreb se još jednom pokazao kao vrhunska destinacija za noćne izlaske, a Taste the Bliss večer ostavila je snažan dojam na sve prisutne. Ova subota bila je ne samo noć zabave, već i noć koja je spojila umjetnost, glazbu i ples u jedinstveno iskustvo. Posjetitelji su napustili klub s osmijehom na licu i uspomenama koje će dugo pamtiti.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO