dinoarena

Trijumf za trijumfom, rekord za rekordom, tako se najlakše mogu sabrati uspjesi višemjesečne europske turneje "Mi", koncertnog spektakla u režiji najvećeg regionalnog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina. Sarajevski virtuoz najavio je još jedan veliki i dugo očekivani koncertni spektakl u Hrvatskoj. Stiže ponovno u zagrebačku Arenu u petak 8. prosinca. Društvene mreže eksplodirale su od uzbuđenja objavom datuma jer nema tko ne zna da i ova njegova turneja nosi srednje ime "rasprodano". Obožavatelji njegove glazbe i širenja zajedništva, ljubavnih emocija i pozitivnih vibracija na ovom zagrebačkom koncertu doživjet će posebnu magiju. Slaže se repertoar, rade nacrti grandiozne pozornice, priprema se produkcija nikad dosad viđena u Zagrebu... U cijelu organizaciju uključen je tim preko 70 profesionalaca iz svih područja glazbene industrije. Ulaznice za Arenu Zagreb u prodaji će biti od 3. srpnja na web platformi Adriaticketa i svim njihovim prodajnim mjestima.

Skoro 40 godina sam tu sa vama i svake godine stasa generacija mladih koji sa svojom mladošću, vagonima potencijala, radoznali, s integritetom, novim horizontima čine život smislenim. Kad god se sretnemo na aerodromima, trajektima, na putevima, razgovaram s mnogima od vas i znam da ono što nas spaja ima puno veću vrijednost od onoga što nas razdvaja, poručio je Dino Merlin svojoj publici u Hrvatskoj, ponosan i na ogroman interes za predstojeće koncerte.

Prosinački koncert bit će Merlinov treći koncert u Areni Zagreb, posljednji je put bio u prosincu 2016. godine kada je rasprodao Arenu do posljednjeg mjesta u okviru svjetske turneje "Hotel Nacional", koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Vijest o njegovu povratku u Zagrebu daleko će odjeknuti jer već sedam godina hrvatska metropola željno iščekuje umjetnika njegove razine. Sjetimo li se prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u prvom dijelu dvoranske turneje - u Rijeci, Zadru, Osijeku, Varaždinu, u svakom je gradu bio isti problem - nije bilo dovoljno karata za sve koji su htjeli uživati u neponovljivom doživljaju njegovih koncerata. Zbog apsolutne pomame za ulaznicama na svaki koncert u svim gradovima turneje "Mi", vrijedi što prije osigurati svoje mjesto, a do jedinstvenog događaja uživo u Zagrebu, čaroliju njegove muzičke kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu koji broji više od milijardu pregleda i više od 600 tisuća vjernih pretplatnika na glazbu koja uvijek iznova dirne točno u dušu.

Organizator:
Polifonija d.o.o.
Star Produkcija d.o.o.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO