sting2706

Dobitnik 17 Grammyja i jedan od omiljenih umjetnika današnjice, Sting, vraća se u Hrvatsku, a održat će poseban koncert u sklopu svoje svjetske turneje u zagrebačkoj Areni 27. svibnja 2024. godine. Ulaznice su u prodaji od petka, 24. studenog, a mogu se osigurati u sustavu Eventima.

Na pozornici će se Stingu pridružiti njegov naelektrizirani rock band kako bi publici pružili dinamičnan koncert prožet Stingovim najdražim hitovima koji objedinjuju njegovu slavnu karijeru - i kao člana benda The Police, i kao solo umjetnika. Koncert će, među bezbrojem drugih kultnih pjesama, sadržavati i njegove bezvremenske klasike poput “Fields of Gold,” “Roxanne,” “Every Breath You Take,” “Message in a Bottle”.

Nakon njegovih zadnjih nastupa, ugledni britanski magazin The Times prozvao ih je masterclassom, a Stinga vještim umjetnikom. The Telegraph je Stingove koncerte ocijenio kao rijetku poslasticu dok je The Guardian istaknuo glazbenikovu uzvišenu pop alkemiju bez premca.

Članovi Stingovog Fan Cluba imaju mogućnost osigurati svoje ulaznice prije početka generalne prodaje i to putem njegove službene stranice www.sting.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ovog petka, 24. studenog, a može ih se osigurati na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr. Sve ostale informacije o turneji i Fan Clubu mogu se pronaći na službenoj stranici. www.sting.com.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO