azura0806

Riječki Azura Club u jesensko zimskoj sezoni ugostio je brojne regionalne zvijezde te nezaboravne i spektalurane partye, a svoju klupsku sezonu zatvoriti će u subotu 8.06.2024. uz popularnu repericu i pop pjevačicu Nikoliju iz Beograda. Nakon koncerta Nikolije Azura Club kreće u pripreme i uređenja za iduću klupsku sezonu, a za to vrijeme noćni provodi i magična ljetna atmosfera uz urbanu glazbu, bogatu gastro i koktel ponudu seli na predivnu terasu Azura Eat & Lounge sa koje se pruža predivan pogled na more i Riječku luku.

Danas nijedna klupska noć u regiji ne prolazi bez hitova Nikolije kao što su Alkohola Litar, Gringo, Nema Limita, Harizma, Opasna Igra, Ljubi jako, a u posljednjih mjesec dana nalazi se i na vrhu trendinga sa svojim novim albumom “Lavina” koji će promovirati u sklopu riječkog koncerta. Najzapeženiji hitovi sa albuma su Viski ft. Inas, Nenonromalni lik sa Devitom, Milo Moje, Testo i Đungla koji su preplavili društvene mreže te glazbene platforme.

Nikolija Jovanović je kćerka poznate pjevačice Vesne Zmijanac, a ujedno djevojka poznatog repera Relje sa kojim ima djecu ali i nekoliko hitova kao što su Meduza, Alkohola Litar i drugi.

Pridružite se partyu na najvećem podiju u gradu ove subote 8.6.2024 u Azura Clubu gdje Vas očekuje klupski spetkakl koji Vam pripremaju Nikolija i Azura party tim.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 12,00 € a na dan 15,00€ . Ulazanice u pretprodaji možete kupiti u Azura Lounge ili na Entrio.hr.

Rezervacije stolova na 0998339535

LINK ZA ULAZNICE

https://www.entrio.hr/event/nikolija-live-azura-19171

AZURA CLUB
KLUB RADNO VRIJEME: 23:00 - 05:00
RIVA 6 (1. kat robne kuće RI), 51000 Rijeka

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO