azura1210

Ove subote, 12. listopada 2024., Azura Club Rijeka ponovno otvara svoja vrata za sve ljubitelje noćnog života i dobre zabave. S početkom u 22:30 sati, ovo kultno mjesto na riječke klupske scene započinje novu sezonu u stilu koji će sigurno obilježiti jesen i postaviti standard za noćne izlaske u gradu.

Otvorenje sezone bit će prava poslastica za sve posjetitelje, s glavnim događajem večeri - spektakularnom izvedbom "Club Theater Showa". Riječ je o kombinaciji plesa, scenskih performansa i vizualnih efekata, koje će izvesti brojni talentirani plesači i performeri, stvarajući atmosferu koja će oduševiti i najzahtjevnije goste. Azura Club se već godinama profilira kao mjesto koje pomiče granice klupske zabave, a ove godine ide korak dalje s pravim vizualnim i glazbenim spektaklom.

Glazbeni program večeri bit će posebno zanimljiv, zahvaljujući iskusnom DJ-u Vicenteu Corzi iz Zadra, koji će publiku držati na nogama svojim energičnim setovima prepunim svjetskih hitova. Poznati riječki saksofonist Feđa Little L donijet će dašak sofisticiranosti svojim prepoznatljivim zvukom, dok će poseban gost iz Ljubljane, virtuoz na električnoj violini Boris Time, dodatno obogatiti glazbeni spektar ove večeri. Ova nesvakidašnja kombinacija glazbenih stilova i instrumenata garantirano će pružiti nezaboravno iskustvo.

Osim glazbenih i plesnih užitaka, Azura Club ove subote nudi i posebno VIP iskustvo. Prekrasni modeli iz inozemstva pobrinut će se za Bottle Service, osiguravajući da VIP gosti uživaju u luksuznoj usluzi u najekskluzivnijem dijelu kluba. Ako tražite noć ispunjenu vrhunskim provodom i osjećajem glamura, VIP stolovi su pravi izbor.

U novoj sezoni, Azura Club donosi i novi glazbeni koncept, s naglaskom na urbani clubbing i internacionalne klupske hitove. Publika će moći uživati u najboljoj House, R&B, Clubbing AfroHouse, Hip Hop i Latino glazbi, čime će Azura postati nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje moderne glazbe i dobre zabave. Povremeni nastupi eminentnih glazbenika iz Hrvatske i inozemstva dodatno će obogatiti klupsku ponudu tijekom cijele sezone, čineći Azura Club jednim od vodećih klubova u regiji.

Ako ste u potrazi za najboljim mjestom za izlazak, gdje su glazba, zabava i luksuz na najvišoj razini, ne propustite otvorenje sezone u Azura Clubu. Ulaz na događaj je besplatan, što ga čini savršenim izborom za sve one koji žele provesti nezaboravnu večer u centru Riječkog noćnog života.

Za one koji žele posebno iskustvo, preporučuje se rezervacija VIP stolova - nazovite 099/8339535 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pridružite se ovoj suboti na otvorenju koje će zasigurno biti jedno od najuzbudljivijih događanja u Rijeci ove godine. Vidimo se u Azura Clubu - neka zabava započne!

Tekst: Press

VIDEO OPENING 2022.


VIDEO OPENING 2023.

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO