Azura Lounge | Eat | Club - Relja - 27.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. siječnja 2023. god. u 23:00

azura2701231

 

Unatoč tome što kažu da je siječanj najtužniji mjesec u godini, koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) odlučio je dokazati suprotno. Početak godine začiniti će koncertom velikog balkanskog pjevača i umjetnika, Relje Popovića.

 

U petak, 27.01.2023. Relja će prvi put gostovati u Rijeci. Hitovi s milijunskim pregledima kao što su Mi amor, Ljubi brat, Manije, Dizajner, Omadjijala, Offline, Genge i brojni drugi donijeli su mu veliku popularnost te ga tako plasirali među najveće regionalne glazbene zvijezde. Osim što piše i izvodi vrhunske hitove, Re-lja je i vrsan glumac. Njegova glumačka karijera obilježena je brojnim priznanji-ma i nagradama. Trenutno pohađa Fakultet za dramske umjetnosti stoga očeku-jemo vrhunski glazbeno - scenski nastup u Azura Clubu!

 

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon Reljinog nastupa do ranih jutarnjih sati.

 

Cijena ulaznice je 16 €(120,68 kn) u pretprodaji a na dan koncerta 20 € (150,69 kn). Broj ulaznica je limitiran.

 

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

 

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 23:00 h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.