defected2702

Pred nama je najjače izdanje Defected Zagreba. Četiri vrhunska house DJ-a potvrdila su nastup na spektaklu koji će se održati u utorak, 30. travnja u zagrebačkom Boćarskom domu. Potvrda je ovo najava kako će Zagreb, večer uoči praznika rada, biti jedan od svjetskih centara brenda Defected.

Na trećem izdanju poznatog brenda u hrvatskoj metropoli nastupit će dobro nam poznati house DJ-evi; Low Steppa, Catz 'n Dogz, Monki, Low Steppa te već najavljeni Riva Starr. Više od tisuću ljubitelja house glazbe do sada je potvrdilo dolazak u Zagreb. Ulaznice za Defected Zagreb od sada su u prodaji u sustavu Entrio.hr na linku: https://www.entrio.hr/event/the-garden-pres-defected-zagreb-3-16979

Low Steppa, jedan od najutjecajnijih house glazbenika iz Ujedinjenog Kraljevstva. Proslavio se s Radio 1 Essential Mix i albumom Boiling Point kojim je stekao veliku popularnost. Njegov prepoznatljiv zvuk, zarazna energija za DJ pultom te odlična radna etika čine ga talentiranim umjetnikom koji živi i diše house glazbu. S nizom uspješnih singlova, uključujući hitove poput Heard It All Before, Runnin i Wanna Show You, te suradnje s etiketama poput Armada Music, Defected Records i Strictly Rhythm, Low Steppa konstantno je među deset najprodavanijih umjetnika na popularnoj ljestvici Beatport.

Riva Starr, pravim imenom Stefano Miele dolazi iz istočnog Londona. Nadaleko je cijenjeni DJ, producent i vlasnik Snatcha! Records i Brock Wild. Surađivao je s brojnim svjetskim zvijezdama i glazbenicima, a svakako je Jamiroquai visoko na ljestvici izvrsnih suradnji. Ima nezasitan glazbeni apetit, a izdaje za brojne poznate brendove underground glazbe.

Grzegorz i Wojciech, poznati kao Catz 'n Dogz, talentirani je poljski duo s više od 20 godina iskustva na svjetskoj glazbenoj sceni. Svoj put započeli su pod imenom 3 Channels u rodnom Szczecinu u Poljskoj, svirajući u malim klubovima prije nego što su osnovali svoje uspješne glazbene etikete - PETS Recordings i STEP. Njihov jedinstveni glazbeni izričaj kombinira elemente housea i techna, s mješavinom disca i dubokih house ritmova. Njihova glazba privukla je pažnju svjetskih glazbenih umjetnika poput Shakire, Rufusa Du Sola i Roisin Murphy, dok su njihovi nastupi na prestižnim lokacijama od Miamija do Ibize i Berlina potvrdili njihov status u glazbenom svijetu.

Monki je istaknuta DJ-ica koja je s 21 godinom postala prva istočnoazijska ženska voditeljica na popularnom BBC Radio1. Osnivanjem etikete &Friends 2018. godine podržava nove talentirane umjetnike. Njezin zavidan raspored uključuje nastupe na svjetski poznatim klubovima i festivalima. U 2021. godini fokusirala se na remikseve, a njezin doprinos Diana Rossovom albumu Thank You bio je nominiran za Grammy. Osim glazbe, Monki aktivno sudjeluje u nogometu, a kao kreativna osoba i ambasadorica potiče razgovor o ženskom sportu.

Izdavačka kuća i brend, koji su upravo Zagreb odabrali kao centra regionalne zajednice, Defected Records specijalizirani su za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi te imaju poznatu radijsku emisiju. Diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Svaki zagrebački party putem društvenih mreža i objava u medijima vidjeli su milijuni ljudi diljem svijeta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO