4. Riječke stepenice održati će se u petak 27.08.2010. s početkom u 20h na stepenicama pored Grand Hotela Bonavia. Ono što reviju čini drugačijom od ostalih modnih događanja u Hrvatskoj je predstavljanje aktualne kolekcije jesen/zima poznatih modnih kuća sa iznimkom nekoliko talentiranih dizajnerica dok se na tjednima mode kod u Hrvatskoj predstavljaju kreatori sa kolekcijama za sezonu unaprijed.

Izlagači koji će ove godine predstaviti svoju kolekciju jesen/zima su renomirane hrvatske modne kuće i kreatori: Gena, RIO, Kotka, Bateks, Futura Nova, Vesna Sposa, Lady M, Milena Kapetanović-Peperoncina design, Marijana Hero, Valentina Vlah, Eni Surian, a od modnih dodataka novu kolekciju će predstaviti očna optika Ghetaldus i Modni nakit Iva. Voditelj programa je Robert Ferlin. 

4.Riječke stepenice će nositi poznate manekenke i manekeni: Jelena Glišić, Sarah Ćosić, Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković, Dvina Meler i Stephany Hohnjec (koje na reviju dolaze sa putovanja iz Papue - Nove Gvineje), Iva Šarić, Vedrana Linardić, Alida Vejo, Nikolina Miletić, Ivana Severinac; aktualni mister Hrvatske Radovan Stošić, bivši misteri Bruno Orešković, Dino Bubičić i Bojan Milohanović, te Ivan Bošnjak, Valentino Kozmić, Damir Kovačićek, Alen Karajić i Ivan Mimica.

Službena kozmetika je Calvin Klein, za šminku je zadužena vizažistica Paola Peček dok frizure na reviji radit će studio Perman Experience.

Specifičnost revije su poznate osobe koje su u ulozi zaštitnih lica modnih kuća. Reviju će nositi Robert Ferlin, Karin Kuljanić i Davor Garić za RIO, Alen Macinić za Bateks, Neno Pavinčić za Genu, Boris Kosmač i Mister turizma Marko Dančulović za Kotku, voditeljica Uršula Tolj i operna diva Antonela Malis za Vesnu Sposu, Danijela Gračan za Futuru Novu, Leonora Surian za Valentinu Vlah, Petra Maroje za Milenu Kapetanović-Peperoncina design, Alma Premerl Zoko za Eni Surijan, Ivana Paris za Marijanu Hero, Lada Szabo Kajfež Kreković za Lady M.

Događaj rado prate i odazivaju se mnoge poznate osobe, a neke od osoba u VIP loži će biti: skupina E.N.I., Jakov Fak, Nada Matošević, Miloš Milošević, Stipe Drviš, Snježana Pejčić, Neno Belan, Tina Vukov, Žarko Radić, Hamed Bangoura, Marina Perazić, a pozvani su i mnogi političari da sudjeluju u najspektakularnijem modnom događaju u Rijeci.

Tekst: Press - Riječke stepenice / G.K.

Flyer - 4. riječke stepenice

 

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO