gates2306

Hrvatska je domaćin glazbenoj odiseji „Gates of Agartha". Istarski Cave Romane u Vinkuranu drugo je mjesto u svijetu u kojem će se 23. i 24. lipnja održati dvodnevno glazbeno događanje na kojem će nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih DJ-a. Poznati američki brend Gate sa sjedištem u Los Angelesu, u suradnji s hrvatskim brendom BSH, nakon turske Kapodokije u Istru planira dovesti tisuće posjetitelja koliki je i kapacitet Cave Romane.

Legenda kaže da postoje mnoga vrata u mitsko podzemlje kraljevstva Agarthe. Mjesta gdje drevne tajne i mudrosti čuvaju prosvijetljena bića. Ovim događajem Istra kao regija bogate povijesti posjetiteljima će dočarati neka davna vremena carstava. Ovaj događaj spaja povijest, umjetnost i glazbu u jedno novo iskustvo za posjetitelje. Gate je posljednjih šest godina postao jedan od najperspektivnijih globalnih brendova kad je organizacija drugačijih događaja u pitanju.

„Gates of Agartha" zasigurno će odjeknuti u svijetu te još jednom istaknuti povijest, ljepote i turistički potencijal Istre i Hrvatske. Projekt se održava u suradnji s Turističkom zajednicom Medulina. Prošlogodišnji BSH Cave Romane dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji Open air događaj u Hrvatskoj. Uz „Gates of Agartha", BSH Events u Cave Romane najavljuje i novi Open air događaj 12. kolovoza.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO