colic3009231

Miljenik cijele regije i svih generacija, nakon 7 godina ponovno stiže pred osječku publiku - 25. studenoga. Zdravko Čolić, jedan od rijetkih glazbenih velikana koji je još za života stekao titulu 'legende', nakon 7 godina, ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u Osijeku. Miljenik cijele regije i svih generacija, pred osječku publiku stiže 25. studenoga, u dvoranu 'Gradski vrt'. Nakon velikih prošlogodišnjih koncerata u zagrebačkoj Areni te nedavnog u pulskoj Areni, na red je došao i istok Hrvatske, u koji će se, nesumnjivo, uputiti i mnoga publika iz drugih krajeva Hrvatske.

Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme 'Ti si mi u krvi', 'Pusti, pusti modu', 'Noć mi te duguje', 'Sinoć nisi bila tu', 'Gori vatra', 'Produži dalje', 'Ti možeš sve', 'Svadbarskim sokakom' i mnoge, mnoge druge.

Upravo uz taj opus, odrastale su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više. Pripremite se za čarobno glazbeno putovanje kroz retrospektivu najljepših i najvećih ljubavnih pjesama ovih prostora, uz nenadmašnu Čolićevu interpretaciju, moćan vokal i neodoljivi šarm.

Karte za osječki koncert dostupne su putem sustava Eventim te na benzinskim postajama Petrol.

Tekst: Press
Fotografija: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO