halid0712

Nakon točno šest godina, dvorana Josip Samaržija - Bepo u Koprivnici ponovno će ugostiti dugoočekivano popularno regionalno lice, bosanskog sevdah pjevača Halida Bešlića, čiji je koncert najavljen za subotu, 07. prosinca.

Pjevač koji je tijekom svoje karijere, duge preko 40 godina, svojim vokalnim interpretacijama odavno stekao epitet 'kralja sevdaha', u ove se krajeve uvijek vrlo rado vraća, a svojevremeno je i objasnio tu posebnu povezanost s publikom:

''Cijelo to područje voli moju glazbu, moje pjesme i koncerte. Poseban mi je svaki koncert u ovom kraju. To je neka jaka energija, jaki spoj. Čak imam i neke pjesme koje ne pjevam nigdje osim u tim krajevima''.

Hitovima poput 'Prvi poljubac', 'Taman je', 'Miljacka', 'I zanesen tom ljepotom', 'Eh kad bi ti', 'Dvadesete', 'Požuri', 'Malo je malo dana', 'Zlate strune' i mnogim drugim, zasigurno će i ovaj put raspjevati i rasplesati Koprivničane, s obzirom da su Halidovi koncerti nadaleko poznati po dobroj i pozitivnoj atmosferi.

Ulaznice za večer najvećih i najpopularnijih regionalnih sevdah hitova već su dostupne putem sustava Eventim te na benzinskim crpkama Petrol, u Caffe baru Stefano i u Foto Lenišće u Koprivnici.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO