daleka1406

Pripremite se za glazbeni događaj godine! U petak, 14. lipnja, s početkom u 20 sati, popularna grupa ex Daleka obala donosi nezaboravni koncert u Garden Caffe & More u Matuljima. Iako se originalna Daleka obala raspala krajem prošle godine, bivši pjevač Jakša Jordes i basist Boris Hrepić Hrepa odlučili su nastaviti koračati istim glazbenim putem, donoseći svima poznate hitove na pozornicu pod nazivom ex Daleka obala.

Ovaj koncert obećava pravi spektakl za sve ljubitelje dobre glazbe. Ex Daleka obala će uživo izvesti više od 30 pjesama, uključujući sve najveće hitove koji su obilježili njihovu bogatu karijeru. Od energičnih rock ritmova do nostalgičnih balada, publika može očekivati večer ispunjenu glazbenom čarolijom. Pripremite se za nezaboravne trenutke uz legendarne stihove koji su obilježili generacije.

Osim glazbenog spektakla, Garden Caffe & More pripremio je dodatne iznenađenja za svoje posjetitelje. Atraktivne hostese uveličati će koncert, a ljubazno osoblje će se pobrinuti za ugodnu atmosferu. Uživajte u koktelima i pićima dobrodošlice dok vas ex Daleka obala vodi na glazbeno putovanje koje nećete zaboraviti. Pripremite se za večer ispunjenu iznenađenjima i posebnim trenucima!

Garden Caffe & More postaje mjesto gdje će se pisati nova glazbena povijest. Ne propustite priliku da budete dio ovog izvanrednog događaja. Dođite, zapjevajte i zaplešite uz zvuke ex Daleke obale i uživajte u nezaboravnoj večeri pod zvjezdanim nebom Matulja. Ovo je događaj koji će se dugo prepričavati!

Ulaz na ovaj jedinstveni koncert je besplatan, što znači da nema razloga da propustite ovu priliku! Međutim, rezervacija stola je moguća samo uz narudžbu boce. Za sve rezervacije i informacije, obratite se na broj 0989236292. Požurite, mjesta su ograničena!

Garden Caffe & More poznat je po svom ugodnom ambijentu koji pruža savršen ugođaj za opuštanje i uživanje u glazbi. Uljudno i profesionalno osoblje uvijek je tu da vas dočeka s osmijehom i pruži vrhunsku uslugu, osiguravajući da vaša večer bude nezaboravna. Očekuje vas topao prijem i atmosfera koja će vas očarati od prvog trenutka.

Detalji Događaja:

Datum: Petak, 14. lipnja
Vrijeme: Početak u 20 sati
Mjesto: Garden Caffe & More, Matulji
Ulaz: Besplatan
Rezervacije stolova: 0989236292 (samo uz narudžbu boce)

Pridružite nam se i doživite spektakl koji će vas ostaviti bez daha. Vidimo se u Garden Caffe & More u Matuljima na koncertu ex Daleke obale! Ne propustite ovu priliku da budete dio glazbenog događaja godine.

Tekst: G.K.

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO