hala010123

Prvi sati u 2023. godini donose nam jedinstveni party koji nas vodi na nesvakidašnje, višesatno glazbeno putovanje. Spektakularni We Love Sound, jedini događaj ovakvog tipa u Hrvatskoj, nosi ime A New Dawn, a očekuje nas u zagrebačkoj HALI, 1. siječnja od 02 sata te se nastavlja kroz cijeli prvi novogodišnji dan. Cjelodnevno uživanje u glazbi i plesu predvodit će talijanska DJ zvijezda Roberto Capuano te ona regionalna Marko Nastić čiji su techno ritmovi najljepša uvertira za prve sate, ali i najava novih zabavih dana i mjeseci u 2023. godini. Ovo je jedan od rijetkih događaja u Europi koji će posjetiteljima omogućiti vrhunsku zabavu i nezaboravne trenutke od novogodišnje noći i prvog dana Nove.

Regionalnu zvijezdu Marka Nastića nije potrebno puno predstavljati, a koliko je njegova glazba kvalitetna govori posljednja prestižna nagrada Ambasador čije je priznanje za najboljeg regionalnog izvođača u 2022. godini dobio upravo Marko. Uz Nastića događaj će predvoditi talijanski DJ Roberto Capuano te Japanac Yoshitaca.

Roberto Capuano je odrastao u Napulju. Postao je jedna od najsjajnijih zvijezda novije generacije i vrsni ambasador napuljskog techno zvuka u cijelom svijetu. Njegova fascinacija umijećem DJ-inga započela je na plesnom podiju. Redoviti uzastopni setovi s Luigijem Madonnom ili Markantonijem pomogli su mu da postane DJ kakav je danas. Nastupa na vrhunskim događajima Monegros, Sonar OFF Week i Drumcode showcase.

Yoshitaca je japanski glazbeni umjetnik odrastao u Berlinu. Redoviti je gost brojnih plesnih podija uz bok s najvećim međunarodnim umjetnicima, a njegov stil glazbe i nastupa omiljen je diljem svijeta. Iako se Japan nalazi na prilično jedinstvenoj poziciji elektronske glazbene scene i geografski daleko od njezinog središta, njegova strast i svijest prema glazbi je upravo u središtu međunarodne elektronske glazbene scene.

Na glazbenoj avanturi u HALI će nastupiti i zavidan broj regionalnih i domaćih DJ imena kao što su Ani., DJ Jock, Kali, Elena Mikac & Felver, Dejan Miličević, Marin Biočić i Mate Čeko.

Glazbenom će spektaklu posebnu čar bez sumnje dati prostor HALE koji je veći od 1800 m2, visine sedam metara. U njemu je obrađeno i ugrađeno više od 400 elemenata za akustiku. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljen je s jednim od najboljih sound i light sistema u Hrvatskoj.

Regionalne i domaće DJ zvijezde, najduži hrvatski party uz zavidno ozvučenje, svjetlosne i specijalne efekte, We Love Sound party priču A New Dawn izdvajaju od ostalih i pretvaraju u nestrpljivo iščekivano uzbuđenje kojem se jako veselimo.

Ulaznice su u prodaji online putem linka: We Love Sound @ HALA Zagreb - We Love Sound (we-love-sound.com) ili u sustavu Entrio.hr .

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO