boogaloo1411

Legendarni austrijski elektronički duo Kruder & Dorfmeister dolazi u Zagreb 14. studenog 2024. godine u sklopu svoje svjetske turneje kojom obilježavaju 30 godina nevjerojatnog glazbenog stvaralaštva. Koncert će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Peter Kruder i Richard Dorfmeister, poznati po svom jedinstvenom zvuku koji spaja opuštajuće basove, sporije ritmove i epske zvučne pejzaže, osvojili su svijet svojom inovativnom fuzijom elektroničke glazbe. Njihov prepoznatljivi stil obuhvaća elemente funka, jazza, soula, hip-hopa, duba, reggaea, ambienta i drum'n'bassa.

Od svog proboja na scenu 1993. godine s EP-om "G-Stoned", Kruder & Dorfmeister postali su globalni fenomen, surađujući s umjetnicima poput Madonne, Depeche Modea i Bomb the Bass. Njihova kompilacija "DJ-Kicks" za etiketu Studio K7 označila je prekretnicu u karijeri, učvrstivši njihov status glazbenih ikona. Malo je poznato da je njihov remiks Madonnine pjesme "Nothing Really Matters" toliko oduševio pop divu da ga je koristila kao uvodnu glazbu na svojoj "Drowned World" turneji.

Zagrebačka publika imat će priliku doživjeti magiju Kruder & Dorfmeistera uživo, uz obećanje elektronske fuzije koja spaja industrijsku strogost sa zaraznim melodijama. Podršku im pruža legendarni zagrebački DJ FRX, Kristijan Frković, pionir hrvatske DJ scene devedesetih. Poznat po svojoj vještini miksanja različitih stilova, FRX obećava set koji će savršeno nadopuniti K&D iskustvo koje je istovremeno i proslava tri desetljeća glazbe koja je definirala žanr.

Early Bird ulaznice po cijeni od 30 eura već su dostupne u sustavu Entrio. Organizatori savjetuju brzu kupnju jer se očekuje da će događaj biti rasprodan.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO