ljeto2006

Izvanredne okolnosti koje su zadesile cijeli svijet prisilile su nas na malo drugačiji koncept ljetnog kulturnog programa na otvorenom, ali neovisno o tome Ljetna pozornica će i dalje biti jedna od najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj. Pozivamo Vas da nam se pridružite već 20. lipnja kada otvaramo vrata opatijske velike Ljetne pozornice slavljeničkim koncertom povodom 35 godina glazbenog djelovanja Tomislava Bralića i klape Intrade.

 
Tomislav Bralić i klapa Intrade, nazvana prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, posljednjih nekoliko godina zasigurno su jedni od najpopularnijih domaćih izvođača čiji jedinstveni koncertni spektakli pune sportske dvorane i stadione. Kontinuirano nastupaju po Europi, a na prošlogodišnjim turnejama, produženim zbog velikog interesa publike, oduševili su Ameriku, Kanadu i Australiju nastupajući u prestižnim dvoranama najvećih gradova gdje inače nastupaju svjetske glazbene zvijezde.

U prvim godinama svog djelovanja redovito su nastupali na omiškom Festivalu dalmatinskih klapa, te nekoliko puta bili nagrađivani. Klapa Intrade je na početku karijere bila prepoznatljiva po komornom tonu, pomno izrađenoj interpretaciji, te dinamičkom nijansiranju glazbenog tkiva čime pokušavaju postići idealnu fuziju. Uz dalmatinske pjesme okušali su se i u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse. Rado pjevaju dalmatinske šansone, prerađuju i skladaju nove.

Svojim koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

U godini u kojoj obilježavaju 35. obljetnicu dolaze u Opatiju kako bi u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice vjernoj publici priredili nezaboravni spektakl glazbe i emocija.

Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.

Cijena ulaznice za koncert iznosi 150 kuna za Sektor A i 120 kuna za Sektor B. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 130 kuna za Sektor A i 100 kuna za Sektor B, a popust se može ostvariti isključivo na prodajnim mjestima Festivala Opatija uz predočenje dokaza o statusu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO