MINT club & more Zagreb - DJ William Djoko - 17.11. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 17. studenog 2022. god. u 21:00

mint1111

 

Zagreb je domaćin karizmatičnom DJ-u Nizozemcu William Djoku. Njegov set imamo prilike slušati u jednom od najljepših hrvatskih klubova, zagrebačkom Mintu u četvrtak, 17. studenog na posebnom We Love Sound partiju. Ovaj hrvatski brend omiljen je među zagrebačkom publikom posljednjih godina. „Nakon vrhunskog seta na ovogodišnjem Sonus festivalu s Michael Bibiem i Loco Diceom, ponosni smo što na We Love Sound eventu možemo pozdraviti Williama Djoka. Ovaj karizmatični nizozemski DJ i producent svoj će prvi nastup u glavnom gradu Hrvatske održati 17. studenog i jedva čekamo!" - izjavila je Lana Borić iz We Love Sounda.

 

Nakon gostovanja u kultnom klubu na Ibizi DC10, londonskom Printworksu i Fabricu, Dekmantel festivalu, zabavama na plaži Tulum u Meksiku ili Paris Fashion Weeku Djoko će u Zagrebu prirediti noć za pamćenje. Domaći majstor funka i groova - Pips i njegov kolega, osnivač i voditelj Contast radijske emisije - Yesh uvest će nas u nezaboravnu večer uoči praznika već 22 sata.

 

Kapacitet kluba je ograničen stoga ne propustite ovu posebnu glazbenu poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznice po cijeni od 70 kn, nakon čega su e od120 kuna. Ulaznice se mogu kupiti putem linka: https://we-love-sound.com/we-love-sound-mint ili u sustavu Entrio.hr.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.